Како бре? То је онда на западу? Ја на југу нисам видео да има.
:) joj koliko je samo niska publika gladna fudbala jebotebog... kolko se secam od osnovne nisam video ovako pun stadion, a imam 27 god, pa ti vidi :)
Ima sa sve ve ce šoljama, na zapadu ne znam da li ima, tamo ne idem. Pisalo muški vece na vratima, veovatno nisi video.
Ја нисам видео, јебига... Видео сам са стране неке цевке, па реко' овде ће бити вецеи кад направе. Јебига.
Келте, био и ти? :)
Mnogo mi se sviđaju preklop stolice, ma ceo stadion je dobar, samo treba da se završi, pa da bude pun doživljaj.
nisam bio, daleko mi da dolazim iz svajcarske, al doci cu jednom, kad budem u nisu...
Kakav si tti Nišlija onda? Pihhh... :))))
lololo
Ја сам хтео да дођем, ал не могу да гледам у пасуљ да л' ће да им одобре да играју. Запуцам из Бегеја а оно курчина... Када га направе скроз и буде нека лепа прилика долазим сигурно. Биће најлепши стадион у земљи.
Enemy i ti si poreklom Nišlija ili?
Ja sam čuo da se u onom klubu-kafiću, Kornjači, skupljaju hipsteri.
Ne ti hipster klubovi. lololo
KEC U NIŠU!!!!!
Јок, не'ам везе са Нишом, само га волим. х)
MOže i to. lololo :)))
Sprdam se maloloolo.
Mršte beogracki đilkošu. :)))
jel, a da otvorimo mi temu fk radnicki nis... cenim da nas ima dovoljno da ne ustukne tema?
Ако је четворо довољно за тему... олололо Мада можда привучемо младе главе. х)
mere
Pa eto nas trojica puna kap. lolololollolololo
EDIT: I enemi 4 ihaha
ajde, kog ne mrzi neka otvori
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Како бре? То је онда на западу? Ја на југу нисам видео да има.
:)
joj koliko je samo niska publika gladna fudbala jebotebog... kolko se secam od osnovne nisam video ovako pun stadion, a imam 27 god, pa ti vidi :)
Ima sa sve ve ce šoljama, na zapadu ne znam da li ima, tamo ne idem. Pisalo muški vece na vratima, veovatno nisi video.
Ја нисам видео, јебига... Видео сам са стране неке цевке, па реко' овде ће бити вецеи кад направе. Јебига.
Келте, био и ти? :)
Mnogo mi se sviđaju preklop stolice, ma ceo stadion je dobar, samo treba da se završi, pa da bude pun doživljaj.
nisam bio, daleko mi da dolazim iz svajcarske, al doci cu jednom, kad budem u nisu...
Kakav si tti Nišlija onda? Pihhh... :))))
lololo
Ја сам хтео да дођем, ал не могу да гледам у пасуљ да л' ће да им одобре да играју. Запуцам из Бегеја а оно курчина... Када га направе скроз и буде нека лепа прилика долазим сигурно. Биће најлепши стадион у земљи.
Enemy i ti si poreklom Nišlija ili?
Ja sam čuo da se u onom klubu-kafiću, Kornjači, skupljaju hipsteri.
Ne ti hipster klubovi. lololo
KEC U NIŠU!!!!!
Јок, не'ам везе са Нишом, само га волим. х)
MOže i to. lololo :)))
Sprdam se maloloolo.
Mršte beogracki đilkošu. :)))
jel, a da otvorimo mi temu fk radnicki nis... cenim da nas ima dovoljno da ne ustukne tema?
Ако је четворо довољно за тему... олололо
Мада можда привучемо младе главе. х)
mere
Pa eto nas trojica puna kap. lolololollolololo
EDIT: I enemi 4 ihaha
ajde, kog ne mrzi neka otvori