Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
U zadnje vrijeme sam se žestoko naložio da se počnem baviti disk džokejingom. Sad, kontam da ođe ima po neko ko se time bavi, makar onako iz hobija.
Dakle, meni trebaju savjeti pri odabiru miksete.. Uglavnom tražim nešto da valja nečemu, a da ne košta previše..
http://vukajlija.com/recnik/autori/212270
Ovaj decko moze da ti pomogne.
DJ DŽAMIJE ALE ALE ALEEEEE
А за шта ће ти миксета ако смем да питам? Што не узмеш прво крштен грамофон?
Miksete možeš naći polovne po 20-30 evra. Bitnija ti je stvar plejeri, odluči oš ubacivati mjuzu sa laptopa ili sa cd-a u plejeru.
Ovde ima svega pa procunjaj www.megamixers.org.
EDIT: Ako kupuješ novo, gledaj da bude Pioneer.
pitaj buksnetinu, znam da se on bavi produkcijom mada ne znam koliko miksuje. mada ima ortake koji miksuju, sigurno on zna nešto