Aj da skratim - ubuduće nakon brisanja postera obavezno mora da piše i KOJI moderator je obrisao poster i KOJA konkretna pravila su prekšena zbog kojih je poster obrisan. Dešava mi se često da mi neki naloženi klinja briše apsolutno regularne postere koje čak mnogi u komentarima predlažu i za odabrane, a ratio pozitivnih:negativnih ocena je 5:1. Baš bih da odradim jednu malu ali efektivnu analizu. Ako je predlog lociran u pogrešnom delu foruma prebacite ga gde mislite da treba. Nadam se da ću ovim malo doprineti da popravite sajt, koji baj d vej postaje sve gori i gori. Hvala na razumevanju.
Било и показало се као лоше. Јер после следе:
1. А зашто? Мени се чини да нисам прекршио.
2. Дај ми линк до оригинала.
3. Има горих.
4. Објасни.
5. Не разумем.
6. Хаковаћу вам сајт, маму вам мудораторску!
А и одузима више времена. Када би од толиког броја дефиниција, постера и реакција сваки означио као срање, много би времена изгубио.
Aj da skratim - ubuduće nakon brisanja postera obavezno mora da piše i KOJI moderator je obrisao poster i KOJA konkretna pravila su prekšena zbog kojih je poster obrisan. Dešava mi se često da mi neki naloženi klinja briše apsolutno regularne postere koje čak mnogi u komentarima predlažu i za odabrane, a ratio pozitivnih:negativnih ocena je 5:1. Baš bih da odradim jednu malu ali efektivnu analizu. Ako je predlog lociran u pogrešnom delu foruma prebacite ga gde mislite da treba. Nadam se da ću ovim malo doprineti da popravite sajt, koji baj d vej postaje sve gori i gori. Hvala na razumevanju.
Било и показало се као лоше. Јер после следе:
1. А зашто? Мени се чини да нисам прекршио.
2. Дај ми линк до оригинала.
3. Има горих.
4. Објасни.
5. Не разумем.
6. Хаковаћу вам сајт, маму вам мудораторску!
А и одузима више времена. Када би од толиког броја дефиниција, постера и реакција сваки означио као срање, много би времена изгубио.
Mora da sam to ja.
Hvala na predlogu.
Lock
Курде, наложени клињо, немој више да бришеш генијалне постере људима, одрасти.
Pa tek mi je 43...a posteri me zanimaju onoliko!
Imamo i jedan link za ovakve slučajeve, zaboravio sam da ga stavim, pa sada koristim tu priliku. :-)
http://vukajlija.com/pomoc/cesto-postavljana-pitanja#obrisana-definicija-poster