Deus Ex: Human Revolution

  1. Upravo sam je odigrao do kraja. Ko nije nikada čuo za Deus Ex igru, a smatra se gejmerom, trebao bi da se preispita. Dugo, dugo nisam odigrao nešto ovako dobro. FPS igra, koja do maksimuma dovodi naše shvatanje stealth-a, logike, refleksa, i pre svega morala, na kraju igre, kada imaš da odlučiš od 4 opcije kakvu bi istinu da pokažeš svetu nakon svega što si otkrio.

    Da li je neko igrao ili igra ili planira da igra? Baš me zanima kakvo vam je iskustvo sa ovom genijalnom igrom.

    Takodje ima još jedna stavka koja možda bude zanimljiva malo starijoj generaciji igrača koji su pikali PS1 igru, Syphon Filter. Čovek koji daje glas Adamu Džensenu (protagonisti Deus Ex-a) je nekada bio onaj legendarni Gabriel Logan. Mom oduševljenju nikad kraja, delom povratak u detinjstvo, delom novo kidanje i korišćenje mozga za nove trikove.

  2. Obrno sam i zaboravio sam sta se uopste desava u igri. Dobra je, ali nisam preterano odusevljen.

  3. igrao sam samo DeusEx prvu koja je izašla odnosno bio sam JC Denton i to tri ili četiri puta, završio je na sve moguće načine. dvojka mi je bila dosadna i poslije toga nijesam pratio.
    EDIT: i u jedinici su bila četiri različita kraja. ali to je bilo samo prividno, dolazio si do kraja i na zadnjem nivou odlučivao. pravi pravci igre su se razvijali mnogo ranije, tako je bilo u jedinici a pretpostavljam i u ostalim igrama. npr. JC Denton ima brata u igri koji gine ali ja sam uspio da ne pogine i da je završimo zajedno do kraja. onda kill fraza za Gunthera je bila "laputan machine"... i tako. smjer si birao mnogo prije :)

  4. Jeste da ovde biraš na kraju, ali tokom cele igre kupiš podatke i kontaš priču i sam odlučuješ ko ti ima najviše logike i čije bi korake pratio, jednostavno dodje. JC je bio majka haha. Bilo bi lepo da ima kec sa novom grafikom da se obrne, bilo bi kul. Ovde sam ipak odabrao ono što je Darrow tražio, a to je istina i samo istina u punom svetlu (da ne kažem mraku).

  5. dobar je bio DeusEx, hvala što me podsjeti. a i ova definicija na naslovnoj me podsjeti na Quake 1 i muziku nine inch nailsa. jbg, sada igram samo svemirske (X trilogiju) nemam vremena da igram kao nekada :)

  6. Definicija pobedila skroz. :)

  7. Какав ли ти комп имаш кад може да вози ово...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.