Prijava

Po mom skromnom misljenju tema sasvim fino funkcionise. Diskusija, iako bez poente sama po sebi, ima poentu.
Gospodinu-gospodični koja se ovde potpisuje kao "piro" bi pitao na čiji i kakav konkretno kopulativni organ misli.

Htedoh reći, o presvetli moji, da možete samo da glumite gospodu. Mi smo jedna, kako bih rekao, vašarska nacija. Ne, ne želim aplauz. Za glumljenje gospodina može se i nadovezati ono što ispadne iz zadnjice kad sednete na školjku da se ispraznite iz dubine duše. Neka, avaj meni, neka, zamišljajte sebe u odelu kako u ruci držite najskuplje piće. Neka vam je alal, mene to ne zanima. Previše diskusije o ovakvim temama na ovom dragom našem sajtu. Avaj meni, odoh. Nestajem u vidu magle.

Puno pozdrava želi vam Mlataodnos, jer ni svoje ime neću izreći na ružan način.

Zbogom!

Ne, ne želim aplauz.

ali znam da želite gospodine. inače ne bi ste to pomenuli.
http://overheardinthesacristy.files.wordpress.com/2008/03/applause.gif?w=460

Zbogom. Nedostajaćete nam malo, odnosno nećete nam nedostajati uopšte, odnosno ukoliko se vratite, pustićemo naše lovačke pse na vas.

Oh, dragi moj povlađeni autoru Celte. Ironija je vaša snaga, al ironija ne dotiče mene. Vaše pse puštajte nekom drugom, ja ću uvek raširenih ruku prihvatiti vas.
Ne, nisam želeo aplauz, ali od srca vam hvala, jer pljeskanje ruku ovih ljudi popunjava rupe na mom srcu. Pratiću ovu temu i rado ostaviti koji komentar, čisto da se vidi da znam da budem gospodin.

Hvala vam dragi moj Celte.

S ljubavlju Božen. Ovaj, ne Božen, Mlataodnos :)

Ne mogu komperhendovati svrhu ovog bezmislenog razgovora koji se odvija već nekoliko desetina postova.
Avaj, kada bi neka dobra duša, možda čak i cenjeni započinitelj teme dao pravu temu tekućem diskursu, tema bi sama po sebi imala mnogo duži životni vek.
S poštovanjem,
VGU Pišem Uz Vetar

Pozdravljam predlog uvaženog gospodina- Uriniram uz vetar.
Slažem se da je ovoj diskusiji potrebno usmerenje.
Ali, da bude neki izazov.
Gospođa Og

Dozvolite na ispravci, ali moje ime koje koristim na ovoj mreži nije Mokrenje uz vetar ("Mokrim uz vetar"), već "Uspostavljam simbole u specifičnom redosledu tako da u određenom jeziku imaju određeno značenje, simultantno sa strujanjem vazduha oko moje malenkosti koje je izazvano svojevrsnom promenom u vazdušnome pritisku".
Zahvaljujem,
Gospodin Pisac.

Vama, gospodine, koji sebi dajete za pravo da se potpisujete imenom jednog indoevropsog naroda, bez da ste izložili svoje poreklo, odgovaram da je pitanje koje ste postavili previše lascivno i neumesno. te bih Vas zamolila da ubuduće postavljate prikladnija pitanja jednoj mladoj dami.

Ja bih samo da ostavim pisani trag na ovoj temi, budući da moram da namotam viklere na rep pre spavanja, a i čaj sa poljskim mišem će mi se ohladiti. A ni kokoške još nisam zatvorila.
Ne bi bilo zgoreg da tema povremeno ima temu, čisto da vidimo neku razmenu mišljenja na intelektualnom nivou. Npr. da li sastav onog Vlade liči na delo 'Top liste nadrealista?'
Meni Blesinarb ne nedostaje, njegovo bogatstvo rečnika više izgleda kao pocepana stranica iz Vujaklije, nešto kao ona negovateljica neukusne muzike pod imenom Vendi.

Srdačan pozdrav od teta lije

Gospođo Lijo, (uz dužno poštovanje, ali, ni sada a ni ubuduće Vam se neću obraćati sa "teto". ne zato što negiram ulogu tetke koju ste preuzeli, već zato što sumnjam da između dveju nas postoje krvno-srodničke relacije)
uostalom, smogla sam snage da Vam se obratim jerbo ste pomenuli jednu ekstravagantnu, ekscentričnu i nadasve dobro edukovanu umetnicu, i izuzetna mi je čast što mogu da kažem da nosimo isto nacionalno obeležje. Da, da, pogodili ste, govorim o Vesni Vukelić. Njen vokabular je šarenolik poput krajolika opisanim u Ezopovim basnama, govori inspirativno, umirujuće, tanano..

Može biti, može biti. Nešto kao opisi Ank Morporka u delima Terija Pračeta?

:blago se osmehuje na komparaciju i travkama blagosilja autorku.

Ali druga, tamnija strana tog krajolika koji je ovde samo metafora za vokabular estradne umetnice Vesne Vukelić obiluje blasfemičnim infektivama koje svakako ne priliče jednoj visoko edukovanoj dami kakvom se predstavlja.
Takođe je šarenolik, ali i prljav poput kakvog narkomanskog stecišta, gde se lokalni uživaoci teških droga raspamećuju i odvajaju od razuma.
Neka bi njeno ime nikada više pomenuto na ovoj temi. Ikada.

Gospodine UriniramDokPovetaracPiri, nikada mi neće biti jasno zašto jedan elokventan akademski građanin podleže tim dominantnim paradigmama koje svakako ne razumeju umetnost življenja no šturo percipiraju svet. Gospođa Vukelić je umetnica par excellence. Trebalo bi malo dublje da analizirate njen diskurs, a ne tako površno da sudite.

Желим само да реплицирам колегама.
Не обра се бостан док жљиве не попадају!

Prestanite da me oslovljavate tim pogrdnim imenima. Zar stvarno mislite da bih se ja, ugledan gospodin kakav jesam, na ovoj internet adresi, nazivao kakvim floskulama i prostodušnim jezikom?
Moja pretpostavka je da ste završili bar osnovnu školu, kako je to zakonski minimum, a iz te pretpostavke sam dalje izvukao zaključak da znate da čitate, ako ne tečno a ono bar znate da sričete. E pa uzmite i moj "nadimak" sričite slovo po slovo, ali se potrudite da tu učinite u tišini, bez pozadinske muzike estradne "umetnice" Vesne, čija dela očigledno mnogo cenite. Smatram da ćete se iznenaditi.
Nazad na temu, ja se jesam udubio u diskurs gorepomenute "umetnice", onoliko koliko to razumna osoba može podneti, i moj zaključak je nepromenjen. Njen govor je pun floskula i neodrednica, a često se tu nađe i po koja besmislica. Očito je da pred intervjue napamet sriče stranice iz Vujaklije, ne bi li izgledala intelektualnije i načitanije. Takva vrsta kvazi intelektualizma meni se gadi. A što se tiče njenih "umetničkih" dela (primetite i ovde navodnike), naspram njih mi i škripanje štimovanja klavira zvuči kao Mocartova „Magična frula”.
Ako vi uživate u njenim pesmama, ili pak u diskursu gore pomenute, vaše mesto definitivno nije na ovoj temi.

A sada mala digresija, naime danas nakon više (3) časovnog treninga, skinuo sam kacigu, i dok je sav prostodušni narod oko mene, da ne kažem, širio neprijatne mirise svojega znoja i drugih telesnih sokova, oko mene se širio prijatni miris. Nisam siguran da li sam mirisao na vanilu ili na mentu, ali su svi u krugu od par metara primetili. Za mene je to samo jedan od mnogih dokaza, ako su ikakvi dokazi uopšte potrebini, moga gospodstva i plave krvi.

Mladi gospodine, lažete!
Nemoguće je da ste mirisali na mene (menta).
Skrnavite moju čast, takvim neosnovanim indicijama.
Dopuštam, da je bila vanila.

Ja samo da uputim pozdrave dzentlmenima i prelepim damama. Punc je izvrstan, te stoga, uzdravlje!

Nisam ni pomislio da vam na bilo koji način uvredim čast, očigledno je došlo do nesporazuma.
Možda idemo kod istog stiliste?

Mda, isključivo spa tretmani u Hajatu, a stilista mi je Ivana Rabrenović. Pohađam školicu pevanja Aleksandre Radović a lektoriše me Vesna Vukelić.
Vi, mladi gospodine? Imate li osobu zaduženu za stajling i ino?
Ako bi ste bili ljubazni, odgovorite. Možete li mi nekog i preporučiti?