Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
nema vajde ovako, 15 jebenih kola? dajte na ispadanje cas da zavrsimo :)
lolo
privatio dusane.
prihvatio sam i imilovana nekog
Nik je Mali_Sale, kui oće nek mi reče kako da ga prihvatim. Na chess.com jerbo mi ono sranje ne radi.
pregledaću temu i staviti sve nadimke u prvi post pa će nam biti lakše da se snalazimo ko je ko
dusan1001-sedplas 1:0
'Oće neko?
Nik je Mali_Sale, kui oće nek mi reče kako da ga prihvatim. Na chess.com jerbo mi ono sranje ne radi.
Сале, послао сам ти захтев на чес.ком. Али не знам ни ја како се прихвата. Иди кад се улогујеш на френдс, па пробај ту да нађеш.
Oće sad neko?
?
Džonovan - Džela 1:0
kolike su sanse da neko vara? tj da je ukljucio sah pored sebe u programu?
Сад си им дао идеју лоло
sose, to sto te neko naguzio ne znaci da krade, nego da ti veze nemas...
sedplase, pricam hipoteticki
lolok sega, posalica....
aj igramo, ako mozes?
po vremenima poteza ("razmisljanja"), nacinu igre i stilu mogu odmah da provalim sa 99% tacnosti kad neko protiv mene koristi racunar...
godine i godine igranja na netu daju iskustvo :)
ko najbolje igra ovde? ima li neko sto iso u skolu, na takmicenja?
igro bi se sa vama, al ne bi da se navlacim na internet sah, vremegubljenje opasno kad radis, nisam igrao sah dobrih godinu dve :)
ju kent hendl d truc je najbolji trenutno, al od turnira moz se oprostis, dzaba ti mod pozicija, zaksnio si! jedino d'igrate rekreativno
ajde jednu partiju ko oce pa da palim
može sose ukucaj nik dusan47
mogu li da vas gledam?
može dzonovane