дај само линк на певете, и како да те нађем, и играмо :)
Посло.
уби ме, поштено, баш ме уби. александаркг : јукентхендлдтрут 0:1
следећи?
zlatiborac, des?
Kako se štima da igra traje 20 minuta? Ovde na českjubu ima ponuđenih 15 minuta, znači igra traje pola sata. Meni tako paše...Zajče, ja mogu igrati samo uveče.
U redu Džonovane ... Ti mi samo pošalješ u PVT kada ... mogli bi mi sutra uveče
I meni bi odgovarao više sutra, otrovao sam želudac, imam temperaturu i bljujem trenutno. Kontam da će sutra biti bolje, pa megdan da podijelimo.
dzonovane ima kad klikneš seek sam da podešavaš kolko oćeš vremenski i druge opcije još nisam probao ovo sa prijateljima al kontam da je slično
Oće neko sa mnom? Edit: Al' mi prvo objasnite 'de se igra i kako lolo
Pa jel da štimam da igra traje 40 minuta ili samo 20? Inače, tamo sam dzonovan, eve ga i slika http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/3787_1136747931193_7891302_n.jpg .
20 kilkneš EDIT dzelo ima u prvom postu sajt i tutorijal pošto ni ja nisam znao do skoro kako naći određenog igrača lolo
душане, може ли?
едит: јес' да си ми противник из трећег кола, ал' соса нема да се јави овде, па боље да одиграм што више могу сад, па после ви играјте полако.
može aco koji ti je nik tamo
'Oće neko digra?
Meni kasno sad odo da spavam treba sutra u šes da ustanem dodo sam tabelu u prvi post kad odigrate javite na pvt rez
е ја се нешто заврз'о овамо, сад видех одговор. т_радмило ушао преко фејса, па ми такав ник доделили, лоло одо', чекам.
е јебига, оде душан. џела, 'ајде.
Odradi ti šta treba da se radi, ja se ne snalazim na onom sajtu.
дај ми ник само, да те нађем, и одрадићу.
Stereotype
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
дај само линк на певете, и како да те нађем, и играмо :)
Посло.
уби ме, поштено, баш ме уби.
александаркг : јукентхендлдтрут 0:1
следећи?
zlatiborac, des?
Kako se štima da igra traje 20 minuta? Ovde na českjubu ima ponuđenih 15 minuta, znači igra traje pola sata. Meni tako paše...Zajče, ja mogu igrati samo uveče.
U redu Džonovane ... Ti mi samo pošalješ u PVT kada ... mogli bi mi sutra uveče
I meni bi odgovarao više sutra, otrovao sam želudac, imam temperaturu i bljujem trenutno. Kontam da će sutra biti bolje, pa megdan da podijelimo.
dzonovane ima kad klikneš seek sam da podešavaš kolko oćeš vremenski i druge opcije još nisam probao ovo sa prijateljima al kontam da je slično
Oće neko sa mnom?
Edit:
Al' mi prvo objasnite 'de se igra i kako lolo
Pa jel da štimam da igra traje 40 minuta ili samo 20? Inače, tamo sam dzonovan, eve ga i slika http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/3787_1136747931193_7891302_n.jpg .
20 kilkneš
EDIT dzelo ima u prvom postu sajt i tutorijal pošto ni ja nisam znao do skoro kako naći određenog igrača lolo
душане, може ли?
едит: јес' да си ми противник из трећег кола, ал' соса нема да се јави овде, па боље да одиграм што више могу сад, па после ви играјте полако.
može aco koji ti je nik tamo
'Oće neko digra?
Meni kasno sad odo da spavam treba sutra u šes da ustanem dodo sam tabelu u prvi post kad odigrate javite na pvt rez
е ја се нешто заврз'о овамо, сад видех одговор.
т_радмило
ушао преко фејса, па ми такав ник доделили, лоло
одо', чекам.
е јебига, оде душан.
џела, 'ајде.
Odradi ti šta treba da se radi, ja se ne snalazim na onom sajtu.
дај ми ник само, да те нађем, и одрадићу.
Stereotype