Turnir u šahu

1. Džonovane meni trokira tj. ugasio mi se komp ... ali dobro 1:0 za tebe kako hoćeš
    Obrišite me neću više igrati kad mi se komp gasi posle par minuta igranja

2. Ja sam te čekao jbg, a realno si bio slabiji, dao si topa za lovca, pa posle lovca i pješaka za dž, a vremena je bilo još dosta...

3. Pa dao kad mi trokira :) ... A nema veze ti jesi bio do tada bolji ali bato moj VREME NISI GLEDO .. nema šanse da bi me matirao ... prošlo bi ti vreme i ja bi pobedio ... ali dobro nije važno već sam rekao svoje ... Čestitam na pobedi i završena stvar

4. у бре жајк, колико сереш. па шта ако си изгубио једну, јебемутруње. пукох и ја против јукентхендлдтрут-а, па издоминирах над џелом (опаааааа!).

'оће л' неко сад да игра?

5. Ја био играо Ацо

6. а јебига, ја гледам да одиграм такмичарску са неким, ти ниси пријављен за турнир.

7. Видим и ја то сад.

8. Оће неко сад да игра?

9. Па ти ниси пријављет на турнир!

10. ja mogu sad, hoces?
    a i prijavljen sam

11. Ајде, који ти је ник тамо?

12. ja sam tamo Maggot89, a sad sam vidio da je turnir vec poceo tako da ako hoce neko nevezano za turnir da igra nek mi se javi

13. Додах те сад тек, велика конзерво. Ако си ту можемо диграмо.

Маготе, додаћу и тебе сад.

14. De ste, Cavez i Zlatiborac?>

15. Џанки, ај диграш са мном. Не мора да се иде по колима, то би трајало годину дана.

16. Ajd, ocemo na chess.com? :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.