Nikada neću zaboraviti

1. Nikad necu zaboraviti dan kada sam shvatio da pre 60 godina nije bio svet crno-beli, vec da kamere nisu bile u boji.

2. Nikada neću zaboraviti batine u Zagrebu kacmo pišali po Jelačiću i pjevali 'PJEVALI SU LIJEPA NJIHOVA A JA BOŽE PRAVDE' ijako sam bijo drogiran u pičku lijepe materine.

3. Ne znam šta da odgovorim jer ne znam spdaš li se ili si ozbiljna, mislim bakrorez? :)

ahahahahhahahahahahahhahahha...

nikad neću da zaboravim kad sam prošetala kroz staklena vrata.

4. Brate, koji sam ja zlotvor, ja se sećam jednog Božića kad sam imala šest godina, pa mene i brata baba izvela u šetnju dok su mama i tata nameštali poklone oko jelke. I brat se oduševio: ''Doš'o Božić Bata'', a ja vičem mami i tati: ''Ma, znam da ste to vi.'' I još su me ubeđivali da nisu oni, ali im nisam verovala. Baš sam stoka. :(

Мене исто тако баба убеђивала да долази Св. Никола, а онда кад сам скапирао да не постоји тај лик више није долазио...

5. Nije mi jasno što te ubeđivala da dolazi svetac?

6. Zato što na taj dan deca dobijaju poklončiće od Sv. Nikole.

7. Nikada neću zaboraviti sve što drugi misle da sam zaboravila.

Posebno dan kad me je tata kao četvorogodišnjakinju tražio s policijom po gradu a ja izašla iz auta dok je on bio u banci i otišla pod most da piškim, pa kod mame na posao.
    Neću zaboraviti ni zaslužen šamar od kog mi je sve postalo kristalno jasno još tada.

8. Nikad neću zaboraviti koliko je vejalo tog jebenog 13. februara 2010. godine na mojoj zakletvi. Pored 500 vojnika, oni iznajmili buldožer da počisti isti.

9. Nikad neću zaboraviti koliko je vejalo tog jebenog 13. februara 2010. godine na mojoj zakletvi.

Zakuni se.

10. Nikad neću zaboravit' dane,
    Kad su hteli da nas potamane.
    Al' u vodu padoše im snovi,
    Jer dođoše Željkovi 'Tigrovi'.

11. Pored 500 vojnika, oni iznajmili buldožer da počisti isti.

Па не можете да чистите тако незаклети! лолло

12. Kad sam dobio Segu. Imao sam samo 4 godine, ali u igru Shinobi sam se istog momenta zaljubio ^_^

13. Nikada neću zaboraviti rođendane sve svoje dece...

14. Koliko ih ima, Boske?

15. Никада нећу заборавити своје прво веће пијанство. То углавном свима причам какве сам глупости правио.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.