Pomoć!Nestaje mi slobodne memorije

1. Znači svako malo mi nestaje slobodna memorija na hard drive-u, pobrisao sam temp files i skinuo cclener i imao sam oko 1.3GB slobodno, onda sam nakon pola sata mi ponovo javlja da nemam memorije, može pomoć?
    Skinuo sam windirstat i kaže mi da najviše memorije (20ak GB mi je u nekom Sun/Java/Deployment/Cache/)
    Smije li se ti brisati ?

2. Ja mislim das ti fasovo neko virusce OPSASA
    uradi ovo sto Sub Focus rece, pozitivno iz vise razloga... A mozes i taj Java kes, ako se nesto sjebe (mada ne bi trebalo), javi, da ne savetujem drugima lolololo

3. S vremena na vreme trebalo bi skršiti i ponovo instalirati OS.
    To ti je moj savet...

4. Skini Aviru i skeniraj računar, verovatno si fasovao nešto. Ako ne pomogne, obaraj

http://www.avira.com/en/for-home

5. Aко имаш јебену Седмицу, можда ти је "system volume information" појео све живо, ево ти ово: http://indrajitc.wordpress.com/2008/03/25/reclaiming-disk-space-from-system-volume-information/

П.С. Прво скини DeFraggler, иста фирма која прави и CCleaner, одлична стварчица а и показаће ти шта ти је у систему појело меморију.

6. Skinuo sam windirstat i kaže mi da najviše memorije (20ak GB mi je u nekom Sun/Java/Deployment/Cache/)
    Smije li se ti brisati ?

Briši to bez zezanja.

7. Instaliraj i pokreni neki disk kliner, on će sam pobrisati ako ne treba sistemu.

8. Čekić uvek pomaže.

9. Ne diži sistem, nema potrebe. Otiđi u:
    control panel ---> Java ---> General ---> Settings ---> Delete files

Mene je to isto skoro istraumiralo. Tu se valjda skuplja keš od jave tj sve što pogledaš preko jutjubeta i npr onlajn filmova.

10. Sad sam to uradio 8gb si mi vratio :D
    Mora da je od filmovizije

11. Ti si još i dobar, kod mene bilo 20GB, svaki dan morala brisati po jedan program da bih imala mjesta :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.