Prijava

Па није имо човек за карту за воз. лололо

Па није имо човек за карту за воз. лололо

Čovek se švecovao lajk a bos. lololo

Е, ај кажите ко све одавде долази, па ако хоћете неко окупљање мало да наместимо. Мене испалила другарица, иде два три дана пре митинга да гледа Ајзбрн у Кикинди, јебо је ајзбрн.

bilo bi lepo da sam tamo, dosao bi.
skoro je u nisu bilo tako nesto, i video sam iz grada mig29 kako nisko prelece iznad glave... bucno cudo u tri lepe :)

inace, mig 29 je dobar avion, sto se letenja tice, jedina muka je sto su mu kratke noge, pa jedino moze da se koristi za odbranu i kratke letove.
da, i tezak je za upravljanje u odnosu na ekvivalentne americke avione (f-15, f-16, f-18 itd), pa trazi iskusnije pilote i duze piste, sto je obicno minus avionu. dzabe tebi dobar avion ako sedne novajlija u njega pa mi polomi tockove prilikom sletanja :)

nasim migovima je muka sto je oruzje i elektronika jako zastarelo, pa nema nikakve sanse protiv bilo kojih (losijih) aviona sa modernom opremom.
npr, oni imaju radare daljeg dometa od nas, koji daju automatsku takticku prednost. dodaj tome povezanost medju avionima i jedan avaks koji nadgleda situaciju, i par migova su tu ko gologuzani medju pijanim turcima :)

ali sam siguran, koliko god se silili amerikanci na nama i iraku i slicnima, toliko bi se ginulo u avionima ko u 2. svetskom ratu ako bi krenuli u vazduhu da se vitlaju sa sebi jednakima (otpriike 30-40% sanse da prezivis rat) :)

nasim migovima je muka sto je oruzje i elektronika jako zastarelo, pa nema nikakve sanse protiv bilo kojih (losijih) aviona sa modernom opremom.
..........................................................
i par migova su tu ko gologuzani medju pijanim turcima :)

E pa jbg to je tako u teoriji, al ono što je najbitnije, čak bitnije i od najsavremenije tehnologije je ljudstvo...I 99te su ovde nadletali najsavremeniji američki avioni pa su naši piloti uspevali sa uzlete sa tim izdrndanim krntijama kojima često nisu radili ni radari ni pitaj boga šta sve ne i uspešno su obavljali zadatke

Da, totalno smo sjebali USAAF.

kako je kul biti ironičan...ščim smo se branili i više smo ih nego sjebali

Jebote ti migovi su potpuno sjebani bili su sjebani i 99te, i većina njih se tada i raspala. To je zato što to nisu bili pravi mig 29 već neka sranje verzija, a još i nisu bili dobro održavani tako da su bili potpuno skršeni. Uspehe ima kopnena vojska koja je i pored nestašica bila jedna od najboljih u Evropi.
Ovi naši migovi jedva da mogu da polete jebote za srpsku avijaciju je ovo poduhvat kao ceo WW2. Ali neka, zanimljivo je videti avijon kako preleće.
OSIM AKO
se ne sjebe i padne u publiku uz ogromnu eksploziju i ubije mnoge. Možda ubije tebe.
MOŽDA
se taj avion sjebe negde iznad beograda i padne na tvoju zgradu uz ogromnu eksploziju, dok ležiš u krevetu.
MOŽDA
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20466607.jpg

da idem, bio i pre 20 leta i ove cu dine,pjehe il s'terasu :)

ala ovaj vlajko sere d'izvines,ocigledno nemas pojmice ni malo...

Jebote ti migovi su potpuno sjebani bili su sjebani i 99te, i većina njih se tada i raspala. To je zato što to nisu bili pravi mig 29 već neka sranje verzija, a još i nisu bili dobro održavani tako da su bili potpuno skršeni.

zasto nemas pojma Mig 29 je u sastavu VS,a odrzavan i modifikovan sa sredstvima koliko se moglo...da se razumemo Mig29 je i dan danas u sastavu ruske vojske....

Ma biće i Rusi, al će biti i Ameri. Možda se poganjaju.

rusi ako ih poste iz tvorza :)

Što iz tvorze? Ta priča mi nešto poznata.

njihov glavonja iz akro grupe pravi neka sranja po rusiji :)

A ja mislio da su se Rusi napili pa pravili sranja po Beogradu.

sto moze biti ukljuceno uz neki gadan povak zenki,ipak su oni piloti

Dakle? Da li je neko bio? Ima li fotki, klipova, zanimljivih priča?

Био сам, било је фино. Занимљива прича: дошли амери, много су чудни, ко са филмова. Одударају од целе екипе. Није им ту место.
Наши мигови су у изненађујуће добром стању.
Пилоти су нам очигледно одлични, с обзиром да су поред руских акробата, били најзанимљивији.