Bag na forumu

1. Napravio sam temu na forumu http://vukajlija.com/forum/teme/44950-masa-definicija
    U opis teme sam stavio samo dva upitnika . posle par minuta moj post je nestao , tako da je ispalo da je temu napravio Срета-Штета.. Zato što mi je post nestao zato sam i dobio ban na dva dana
    Zašto je post nestao ?

2. ti si briso jer si vido da je glupa tema ne laži sad

3. Pa valjda znam šta sam radio

4. Jesi li 'teo da edituješ post?

5. Čovek je izgubio 2 dnevnice ovde zbog baga!
    Kajzen da refundira!

6. Dve defke sam mogao da napravim za to vreme xD

7. Sto mi sve pise malopre za skorije radnje, a sledece ide pre sat vremena i tako dalje?
    Nema vise pre 2 minuta, pre 15 minuta... ?

Time zone mi je +2 (Helsinki, Kyev, Sofia)

8. Намести сат на виндовсу...

ЕДИТ: Јебига, та пређашња активност се рачуна на основу времена коментарисања у бгд зони и сата на твом компјуктору.

9. Намести сат на виндовсу...

vrati ga dva dana unazad pa vidi možeš li što popraviti da te ne banuju

10. Namesti time zone na GMT+1 belgrade,bratislava

11. Auuu, sto sam ja onda pobedio sa +2 da mi je znati... ?
    Fala ☺

12. Ama opet nema 2-3-4 min, sve "malopre" ili pre 2-3 sata ... !
    BUG

13. ► Zelim da prijavim bag, uglavnom sve na forumu mi pise malopre. Pomerio sam sat na +1 , sta oce vise da arcim?

14. Opravio sam ga, hvala svima sto ste verovali!!1

15. Не може се приступити страни http://vukajlija.com/forum/teme/20859-smijesne-slike?strana=19 хромара избацује следеће:

Опасност: Малвер у близини!
    Производ Google Chrome је блокирао приступ овој страници на хосту vukajlija.com.
    Садржај са хоста www.fohguild.org, познатог дистрибутера малвера, уметнут је у ову веб-страницу. Ако сада посетите ову страницу, врло је вероватно да ћете заразити рачунар малвером.
    Малвер је малициозни софтвер који изазива ствари као што су крађа идентитета, финансијски губитак и трајно брисање датотека.

едит: иста ствар и са следећих пар страна

16. Ето ја уђох најнормалније јер ми вјероватно није комп заштићен тим блокером к'о теби, значи најеб'о сам. Оде модераторска шифра у непознате руке :)

17. :Daje oglas da prodaje moderatorski nalog na vukajliji:

18. Онда није ништа страшно... :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.