ГАНГАМ СТАЈЛ: Јебена победа или друштвени паразит

1. или је популарно зато што је ретардирано а и људи су ретардирани па им је ово до јаја?

Ово. Као и хардбасс.

2. Дуче, питбул има добру пјесму ?

3. Само кажем, маса се ложи на њега.

4. мени ово личи на глобалних седам јегера

5. Warner von Latinsche
    није ми јасно, да л је ово популарно зато што је ретардирано и људи капирају да је ретардирано па као обрнуло круг /иако није), или је популарно зато што је ретардирано а и људи су ретардирани па им је ово до јаја?

не мре потоњи

6. Brate, u pocetku sam na ovo gledao u fazonu WTF !?, sad mi je nekako simpaticno, azijati su prirodno malo poremeceni tako da +

7. Боли њега туки, сад има пара. Али и папир да је ретардиран.

8. Постоје људи који се ложе и на ЈК, јеби га. Не брините, пролазна фаза, још мјесец дана има да буде популарна пјесма а онда слиједи изумирање.

9. Кад то избледи, онда ће да га зови да ради песме са 'познатијима'.
    Кад почне - туц cǎoshū туц cǎoshū туц cǎoshū туц

10. @Warner von Latinsche

sigurno da si ti stručan da ocijeniš šta je dobro a šta nije. šta imaš od škole momče? ne možeš (u stvari ovdje sve možeš) iskaz temeljiti na aksiomu da je nešto onakvo kakvo ga ti vidiš a zatim raspravljati na osnovu toga.
    EDIT: sve što možeš je da izneseš svoj stav i ako ga dokažeš onda ideš dalje u raspravu. ali, ka što rekoh, ođe sve može.

11. sigurno da si ti stručan da ocijeniš šta je dobro a šta nije. šta imaš od škole momče? ne možeš (u stvari ovdje sve možeš) iskaz temeljiti na aksiomu da je nešto onakvo kakvo ga ti vidiš a zatim raspravljati na osnovu toga

Пани, а ти си мени изгледао као човјек који цијени музику која се некад свирала инструментима, а не компјутерима као што раде ови Корејци на есиду.

12. druže, ova je pjesma popularna i to je činjenica. zadnjih par dana je volim čut. koliko će to trajati ne znam, vjerovatno neće mnogo proći dok mi ne dosadi. ali ko zna.

s druge strane, šta fali muzici koja je napravljena na kompjuteru? šta fali beniju benasiju, da fanku,...? šta fali milošu bojaniću? svaka muzika ima svoj trenutak.

13. Слажем се да свака музика има тренутак и то стоји, само је очигледно чији тренуци трају дуже...

14. naravno. ja ću the cure slušat i kad odem u penziju. ali u kakvom tunelu mi više prija šajni disko bol :)

15. Mene ne čudi popularnost ove pesme, i da nije popularna van Koreje, imala bi možda 25% manje pregleda, pa sama je korejska populacija 50 miliona ljudi, zaluđenih za Starkraft, sve vrste digitalnih sokoćala i visprenih na raznorazne perverzije 24/7/365. Meni su ipak više interesantni za opservaciju ovi domaći sergejtrifunovići koji po forumima mlate kitom svog tananog muzičkog sluha. Niko ne mora slušati neku pesmu ako neće, a ko hoće da sluša, njegova stvar, ne vidim zašto prozivati ljude. Korejska zaluđenost čudnim stvarima (iz naše perspektive) je stvar njihove kulture i vaspitanja, globalna simpatija prema luckastim stvarima je jasno dokumentovana pojava, dok je sergejtrifunovićevanje ipak ozbiljniji psihički problem.

16. е баш јесам стручан и ако те баш занима стручна анализа, ево ти:

ово је ретардирани масовни хајп као и многи остали идиотизми који се појаве на интернету, ја сам се само запитао како такво ретардирано срање може имати толику популарност, мада је и глупо питање с моје стране, јер и чарли бит мај фингр који је један од дебилнијих видеа на јутјубу исто једно време имао рекордну популарност, тако да сам самом себи одговорио мањевише, људи су ретардирани, па се проналазе у таквим стварима и то чини да се они осећају лепо

a питање да л је ово 'добра песма' ил није је стварно сувишно, такорећи, неумесно

17. 1. turi to u definiciju Lukse, sigurno će bit jako popularna. ali moraš neđe i preldžiju da umetneš inače ništa.

2. ponovo počinješ od istog aksioma. dosadan si.

18. 1. turi to u definiciju Lukse, sigurno će bit jako popularna. ali moraš neđe i preldžiju da umetneš inače ništa.

Paninaro, ovim sarkazmom po N-ti put pokazuješ da stvarno imaš problem da skapiraš neke veoma jednostavne stvari. Ovo što sam napisao u prehodnom postu je bilo više kao podrška tome što si ti napisao, ali nisi skapirao. Štaš - antipatija ljudima zaslepi oči, mogu to razumeti.

19. ја сам се само питао да л људи заозбиљно мисле да је добра песма, ил им је добро из зајебанције

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.