Prijava

Дакле, раније су стално досађивали са Авалским торњем, пре него што су га срушили, након што су га срушили, пре него што су га дигли, током дизања и након па све до МОСТА НА АДИ. Сад је овај мост свуда присутан, на телевизији, ако је у питању временска прогноза или било шта друго, битно је да је у позадини мост на Ади, приказан на дневном светлу или увече када га обасјава сопствена расвета. РТС је издао Авалски торањ, а толико су смарали са њим и толике су паре отишле у њега да би се одједном прешалтали на Ђиласов мост и форсирали њега. Даље, спотови се снимају на том мосту, налази се на разгледницама, сада је он одједном постао симбол Београда, иако је највише у ту сврху поново изграђен ТОРАЊ најпре, јер забога, Београд мора да има неки симбол. Сада се поставља питање да ли је уопште требало градити тај торањ или да ли свака влада мора да направи свој "симбол"? Коштуница - торањ, Жути - мост?

Што би реко наш народ, сваког курца три дана доста.

Није фора да свако мора да има свој симбол Београда, него свако мора да има свој симбол фалуса, тј. јебавања народа. Прво су они одрадили Авалски курац са својих 204,57 метара, а онда су ови нови направили мост са 200 метара дугачким пилоном, односно пенисом (пенис, зато што је мањи од Авалског).

да ли је уопште требало градити тај торањ

Normalno da nije

да ли свака влада мора да направи свој "симбол"

Normalno da mora.Naši su političari još u srednjem veku pa moraju da dižu zadužbine

Nego šta mislite šta će sad ovi napredni podići

Велики курац у сред Београда. КУРАЦ ИЗ Д КИ!

Nego šta mislite šta će sad ovi napredni podići

Lansiraće prvu srbsku raketu u svemir i prvi srbi koji će napustiti našu planetu biće posada sastavljena od četvoro istaknutih ljudi, a to su:
1. Lidija Vukićević
2. Bora Drljača
3. Ognjen Amidžić
4. Čume

Kao što vidite posada je planski sastavljena, jer prvo dvoje služe da, ukoliko dođe do kontaktka sa vanzemaljskom civilizacijom, odmah uvide visok stepen naše kulture, dok Amidžić služi da razbije led pri susretu, brzim i domišljatim humorom. Na kraju tu je Čume, ako prvi kontakt pođe po zlu da zaštiti prvo troje, tako što će odmah iz tetke da ispraši vanzemaljce.

Po povratku će ova vlast isklesati lica ovo četvoro pionira u planini Rtanj, isto k'o Ameri što imaju Rašmor.

Ја морам да направим мали офтопик и да одговорим на Џонијев коментар овом сликом.
http://i.imgur.com/Dq0jy.jpg

http://www.stil-magazin.com/files/image_for_teaser/LIDIJA12.jpg

Lidija Vukićević: Pa ako naletimo na vanzemaljce, plan A je da im prikažem koliki talenat posedujem, a kroz mene kao predstavnika nacije i koliki talenat Srbija poseduje, izvođenjem nekoliko brzih scena iz "Boljeg Života". Naravno, ukoliko plan A ne upali, postoji plan B, tačnije pokazaću im sisu, što su instrukcije koje sam dobila od oficira za bezbednost, Čumeta.

Ако хоћемо тако да гледамо, Авалски торањ може бити симбол опстанка, симбол да можемо да се искобељамо и обновимо колико год нас руше... Међутим, питање да ли је. Вероватно не. А мост је већ показивање курца, али не шмекерски као Миша Тумбас него онако... "Види колики ми је". Пф.

Ја морам да направим мали офтопик и да одговорим на Џонијев коментар овом сликом.

To mu je najbolja pesma lololo

Авалски торањ, то јест његова Копија је појела много пара. Није нама до торња било стало. Вроватно је ова или она власт желела да направи:

задужбину

Проблем је много већи, непојмљив.... Мостови, торњеви... А народ нема путеве овде код мене... Све се распада, поготово Зрењанин као некадашњи индустријски центар.

Мислим да ће Напредњаци подићи на Славији Теслин торањ (тако нешто). Било је говоркања о томе, а испуњава услове јер највише подсећа на пенис, али дебљи, са истакнутим главићем, тј. главурдом у овом случају. Неко вероватно зна о чему се ради па може окачити овде слику, мени неће нешто да се постави.

Normalno da mora.Naši su političari još u srednjem veku pa moraju da dižu zadužbine

Kamo sreće da podižu zadužbine, al' od svojih para.

Хаха, као да су наши краљеви дизали од "својих пара"...

Е, господине Сања, тада није било "моје, твоје", него све је његово. лололо

Није џабе Данте срео краља Милутина у Паклу ;)

ПРАВДА ЗА УРОША!