ФК Раднички Ниш

1. Ne mogu da verujem da su u Nišu napravili stadion. Ono je bilo Bože sačuvaj. Trebo sam danas da idem da gledam Zvezdu, ali kuća poso stajl.
    Tole dovedi onu sakatu reprezentaciju ovamo, ne budi čkapi.

2. Само једна замерка на нови стадион, ЈЕБАЛА ИХ АТЛЕЦКА СТАЗА!

3. Joj sećam se kad sam gledo Radnički Niš - Dinamo Vranje na Čairu, umro sam od smeha.

Btw, kad se igra Makedonija - Srbija u Skoplju?

4. Навлачење је мајка намештања.

5. Celte, aj pobriši ovaj ciganski spem leba ti... imaju temu za svoj klub... hvala...

Bitno je da vi pevate Tole lopove, a nameštate za sve pare...

http://www.dodaj.rs/f/2D/ju/3UEZVtH/1.jpg
    Jadno, ko je bio na stadionu, može potvrditi da ste niste čuli.

6. Pa što ste prodali? :D
    Spemov'o i Enemy kod nas, pa vraćam dug. lolo
    E, realno, niste zaslužili da izgubite, al jbg, zbog toga je fudbal zanimljiv.

7. Ja sam na stadionu bio, i divim se sebi što još uvek ništa nisam slomio posle utakmice, ja samo kažem keltu da obriše glupi spem, ja ne spemujem na tuđim temama, to je ispod mog nivoa, isto kao što ću tražiti da se pobriše spem grobara 3. novembra...

E, realno, niste zaslužili da izgubite, al jbg, zbog toga je fudbal zanimljiv.

Zasluženo smo izguili, kada nismo dali drugi gol dok je zvezda bila pogubljena.

8. Немо' мене да мешаш, ја сам вам се реванширао јер сте први почели. :Р

9. Uplašio me internet huligan devetare cokuliću...

10. isto kao što ću tražiti da se pobriše spem grobara 3. novembra...

А тад јебемо гробаре? Ко ће то дочекати, лололо.

11. А тад јебемо гробаре? Ко ће то дочекати, лололо.

Ne i tad će nam zviznu gol u 90šurnaestom i izvuku 2 ili X....

12. Масни, што се нервираш бре... Реално су и једни и други јачи од нас, а и да нису јачи наместили би за њих, тако да нама остаје да гледамо своје дупе и да добијамо кога год можемо и уживамо у фудбалу. А ова прозивања овде су зезање, чисто мало да близанци виде да не мораш да се пржиш толико и да можеш да будеш на нивоу и кад добијаш и кад губиш и спорЦКи пружиш руку.
    А не ко они, бла бла бла, оле оле оле, комплекси, толе, аџићу реагуј, бла бла бла, комплекси, бари, клео, стојковић, бла бла бла...

13. Mene raduje 15000 'iljada ljudi, ili 13000 što oće da smanje mediji broj ljudi koji je bio na stadionu, i to što je 65% ljudi navijalo za Radnički...

I ja nisam rekao da smo nezasluženo izgubili.

Zasluženo smo izguili, kada nismo dali drugi gol dok je zvezda bila pogubljena.

neki post iznad.

14. ADŽIĆU REAGUJ!
    Sa onim prozivkama sam se sprdao, ali ovo ozbiljno kažem.
    Vi ste jedina ekipa koja ima MUDA da napadne Zvezdu i da se nadigrava. Ovi Slaninari nešto jedu govna i busaju se, a ustvari go kurac. Simpatično igrate i navijam za vas duđete u jevropu. Da je sreće da nam cela liga igra tako i da ima jaja kao vi, a jok da bunkerišu.

15. I ja bih voleo da se Radnički do jevrope progura, al' treba tu još mnogo pojačanja...

Misliš sa vrsnim driblerom Binićem napadamo 3. ili 4. mesto?

UBR čestitam za naslovnu...

16. Ma to za Binića će Dragiša i Mišković da srede. ;)
    Hvala. :)

17. I sad pročitah sve postove kakav bre crveno-beli grad, koji kurac, kada su delije(kulturan sam) dizale stadion, ustajalo oko 1000 ljudi, bogami kad su Meraklije dizale stadion, ustajalo je 5/6000 ljudi...

Nišlije vole Radnički, nije vam ovo Novi Sad i ostali fudbalski centri...

Devetar internet huligan, raspisao se za vreme tekme.. de si na severu h00l1gane decXko?

18. de si na severu h00l1gane decXko?

Udaljenost između Višegrada i Niša je 315 km.

A ti konjeva mas' jesi bio u Subotici za vikend?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.