Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nisam ni ja bio na utakmici, 140km nije nešto, ima bus svaki dan, ali ispit sutra.
Игра: Звезда много боља прво, Раднички много бољи друго. Звезда из једине шансе у другом дала гол. Јебига.
Али ево сад гледам шансе и дешавања са меча. Брате мили како се ту навлачи. Свака спорна сигурација - Звездина лопта; сваки већи контант, фаул за Звезду. Све те ситне ствари, и наравно чист пенал тамо око 75. минута. Убија брате.
Криво ми је јер смо могли да им уништимо сезону у две недеље.
Стварно треба да порадимо на тој одбрани, јбт некад имам осећај да свака лопта пролази. Контам да кад неки тим има дана може да нам уваља колико хоће, ко Спартак за викенд.
Зар не мислите да је то са Спартаком била муљажа??? Спартаку требала победа да бар на мало побегне из те зоне испадања, а ви сте братски клубови ово оно...
Nije mi se išlo, a i nemam pare za bacanje... (1000 dinara )
A ja tebe da pitam nešto? Si mu ti advokat ili što?
Брате Пеки, онај ћопави Касалица да није шлогиран у мали мозак могао је да да два гола до полувремена. Додуше, могли смо и ми много боље у другом, ал јбг. Остало ми упечатљиво кад је један наш имао отворен шут а вратио лопту лику који није ни очекивао... Јебо га отац.
Apsolutno.
Dobro jebaćemo ih marta tamo...
Ko o čemu kurva o poštenju.
Ajde gledaj u sunce ili tako nešto, ne smaraj...
EDIT: Gledaj u mesec, pošto je sada mrak...
Брате Пеки, онај ћопави Касалица да није шлогиран у мали мозак могао је да да два гола до полувремена. Додуше, могли смо и ми много боље у другом, ал јбг. Остало ми упечатљиво кад је један наш имао отворен шут а вратио лопту лику који није ни очекивао... Јебо га отац.
Па јесте брате, али сад јебига, и ми смо имали добре шутеве са ивице шеснестерца где је Кировски скинуо пар лепих лопти које су ишле баш у сам ћошак. И плус маказице, и плус Степановићево муљање кад је примио лопту на десетак метара... Пробијали смо ко луди у другом како смо хтели.
Тај што је вратио лопту овом што није очекивао је Саша Стојановић који је ојебао утакмицу кад је ушао у другом и реално да је Раднички прошао он би ту био главни јер је имао одличну дистрибуцију лопте и стварно је одлично одиграо.
Ма добро, опет кажем, фино смо играли, то ме радује ал се и не нервирам јер нисам ни очекивао да прођемо. Само ми првенство да шуримо, да рокамо кога год можемо и да поправимо ту одбрану... И мало живости јебо матер, један део утакмице нисам видео никакву борбеност.
Fino, al' šta da se radi, sutra je novi dan...
3. novembra Partizan, samo da se ovo ne ponovi...
Мани Партизан, дај да прво бијемо БСКовце за викенд. :)
Jebaćemo BSK u suboti na Čair. Malo po niški dudarim
ЈЕ БА ЋЕ МО
ГЛУПЕ ГРОБАРЕ
ГРУПЕ ГЛОБАРЕЕЕ
ГРУПЕ ГЛОБАРЕ ЕЕ
Ne, samo je tvoje debilo pitanje bilo. Nisi razmišljao o tome da možda ni on nema para za bacanje ???
Ajde gledaj u sunce ili tako nešto, ne smaraj...
EDIT: Gledaj u mesec, pošto je sada mrak...
I ovo ti je veoma imbecilan odgovor. Ja sam rekao to na osnovu igre koju ste pokazali protiv zvezde. Glupo mi je da ovakva igra primi 4 komada od ekipe koja do tada iz 5 kola imala 1 bod. I nemoj ni slučajno pomisliti uopšte da kažeš da Radnički ili bilo koji drugi klub iz Srbije ne namešta. Pare su čudo.
Opet te pitam si mu ti advokat ili što?
Nisam bio dovoljno jasan.
Vidi ga što je lep mesec, mog'o bi ga gledit malo...
EDIT:
Ističem.
Da u prvom je zvezda bila bolja, u drugom Radnički...
Odgovorio sam ti gore.
Druže jesi ti retardiran?? Ja ti normalno kažem ti opet isto, aj pročitaj molim te i koristi malo mozak, nemoj odma srati.
Što se vređamo decXko?
Pa što ispravljaš krive drine, ako mu nisi advokat i ako tebi nisam ništa rekao?
Mogo bi malo gledit u taj mesec, mislim da ti se smeši...
EDIT:
I da ne ispadne da izvlačim iz konteksta, pročitao sam ja i ponoviću još šurnajest puta.
Ko o čemu kurva o poštenju.
Ne znam. Ti si počeo sa tim prozivanjem "ko o čemu kurva o poštenju".
Zato što je glupo da prozivaš nekoga na tako glup način. Kada bi ti malo razmislio ne bi postavljao ta glupa pitanja i glumio internet huligana.
НЕМОЈ МИ СЕРЕТЕ ПО ОМИЉЕНОЈ ТЕМИ ПОСЛЕ ВОСА!
ДОСТА БРЕ!