Drogirani ne merem se sad više raspravljati, pobedili ste, tvoji komentari su normalni donekle, a ovaj stvarno ne znam šta se navr'o na mene, ima zvezdinu temu pa tamo slobodno, ja tamo ne ulazim...
Evo čestitam vam, zaslužili ste pobedu, a sad vas molim da idete u kurac svi koji ne navijate za Radnički i koji nameravate da spemujete nadalje, hvala.
E to mi stvarno nije jasno...Kako može čovek koji je iz Niša da ode i da navija za Zvezdu? Ej bre, posle 9 godina vaš gradski klub igra u najboljoj ligi Srbije, protiv najboljih ekipa, a vi navijate za tuđe klubove...Pa idite u Beograd onda i ostanite tamo.
То вам је много глупа фора, ал ај, ваљда ће је избаците ускоро. Има у Београду много поштовалаца Радничког, наравно старији су ал нема везе.
Jeste glupa, ali ljudi su ovde frustrirani stanjem u državi i raspodelom novca bla, bla, bla, elem, ne mora se to pevati, mi je ovo veći debilizam, kada nišlija napiše ovo, pa makar se i zajebavo...
PI SA LI SMO NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE OPAAAA
Јеботе, к'о да имате по 15 година.
Мада можда и имате. лоло
ДОСТА БРЕ!
Ja ne znam šta se uvatio ove teme ovaj decXko kada može gledati u mesec ili tako što, a on ko pijan za plot. C C C C
EDIT: Zaboravih, hi hi hi
људи имајте разумевања за гањане, није лако бити циган у србији последњих 5, 6 дина
Drogirani ne merem se sad više raspravljati, pobedili ste, tvoji komentari su normalni donekle, a ovaj stvarno ne znam šta se navr'o na mene, ima zvezdinu temu pa tamo slobodno, ja tamo ne ulazim...
Evo čestitam vam, zaslužili ste pobedu, a sad vas molim da idete u kurac svi koji ne navijate za Radnički i koji nameravate da spemujete nadalje, hvala.
Mnogo dobro bilo danas.
PI SA LI SMO NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE OPAAAA
Па каже:
"Нишлија па још да навија за бг клуб ти је као да навијаш за маминог швалера."
E to mi stvarno nije jasno...Kako može čovek koji je iz Niša da ode i da navija za Zvezdu? Ej bre, posle 9 godina vaš gradski klub igra u najboljoj ligi Srbije, protiv najboljih ekipa, a vi navijate za tuđe klubove...Pa idite u Beograd onda i ostanite tamo.
А шта смо ми што смо београђани а навијамо за Раднички из Ниша? хД
Ne možete nikad da navijate za Radnički kao mi iz Niša :)
EDIT: Ali ako navijate, poštujem :)
Ja ti se divim, a da li bi zapevao našu omiljenu mrzim Beograd? lololololo
То вам је много глупа фора, ал ај, ваљда ће је избаците ускоро. Има у Београду много поштовалаца Радничког, наравно старији су ал нема везе.
A oni mlađi pevaju mrzim Niš...
Ма ко мрзи Ниш, нема у Београду тих фора, мрзим Ниш, Нови Сад и тако то... Ми се мрзимо међусобно, и мрзимо дођоше ту и тамо. лололо
Pa dobro, bi i nemate razlog da mrzite bilo kog, živite tamo u svom svetu :)
Ali dosta spema. JEBAĆEMO BSK-A!!!!
Jeste glupa, ali ljudi su ovde frustrirani stanjem u državi i raspodelom novca bla, bla, bla, elem, ne mora se to pevati, mi je ovo veći debilizam, kada nišlija napiše ovo, pa makar se i zajebavo...
Нажалост, тако је...
ЈЕБИ БСК БОРЧУА!
Nemoj tako čuće nas oni sa bsk teme, i molio bih ovim putem bez spema tamo nakon što ih jebemo u subotu...
I ti enemy brani nam temu dok smo mi Nišlije na stadionu. :)
Бранијо сам ал су били сувише слабашни било ми'и жао!
Tako i treba, lololo ajd pa da i ti dođeš jednom na Radnički...