ФК Раднички Ниш

1. Јеботе, к'о да имате по 15 година.
    Мада можда и имате. лоло

2. НЕМОЈ МИ СЕРЕТЕ ПО ОМИЉЕНОЈ ТЕМИ ПОСЛЕ ВОСА!
    ДОСТА БРЕ!

Ja ne znam šta se uvatio ove teme ovaj decXko kada može gledati u mesec ili tako što, a on ko pijan za plot. C C C C

EDIT: Zaboravih, hi hi hi

Ko o čemu kurva o poštenju.

3. људи имајте разумевања за гањане, није лако бити циган у србији последњих 5, 6 дина

4. Drogirani ne merem se sad više raspravljati, pobedili ste, tvoji komentari su normalni donekle, a ovaj stvarno ne znam šta se navr'o na mene, ima zvezdinu temu pa tamo slobodno, ja tamo ne ulazim...

Evo čestitam vam, zaslužili ste pobedu, a sad vas molim da idete u kurac svi koji ne navijate za Radnički i koji nameravate da spemujete nadalje, hvala.

5. Mnogo dobro bilo danas.

6. PI SA LI SMO NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE OPAAAA

7. Па каже:

"Нишлија па још да навија за бг клуб ти је као да навијаш за маминог швалера."

8. E to mi stvarno nije jasno...Kako može čovek koji je iz Niša da ode i da navija za Zvezdu? Ej bre, posle 9 godina vaš gradski klub igra u najboljoj ligi Srbije, protiv najboljih ekipa, a vi navijate za tuđe klubove...Pa idite u Beograd onda i ostanite tamo.

9. А шта смо ми што смо београђани а навијамо за Раднички из Ниша? хД

10. Ne možete nikad da navijate za Radnički kao mi iz Niša :)
    EDIT: Ali ako navijate, poštujem :)

11. А шта смо ми што смо београђани а навијамо за Раднички из Ниша? хД

Ja ti se divim, a da li bi zapevao našu omiljenu mrzim Beograd? lololololo

12. То вам је много глупа фора, ал ај, ваљда ће је избаците ускоро. Има у Београду много поштовалаца Радничког, наравно старији су ал нема везе.

13. A oni mlađi pevaju mrzim Niš...

14. Ма ко мрзи Ниш, нема у Београду тих фора, мрзим Ниш, Нови Сад и тако то... Ми се мрзимо међусобно, и мрзимо дођоше ту и тамо. лололо

15. Pa dobro, bi i nemate razlog da mrzite bilo kog, živite tamo u svom svetu :)
    Ali dosta spema. JEBAĆEMO BSK-A!!!!

16. То вам је много глупа фора, ал ај, ваљда ће је избаците ускоро. Има у Београду много поштовалаца Радничког, наравно старији су ал нема везе.

Jeste glupa, ali ljudi su ovde frustrirani stanjem u državi i raspodelom novca bla, bla, bla, elem, ne mora se to pevati, mi je ovo veći debilizam, kada nišlija napiše ovo, pa makar se i zajebavo...

PI SA LI SMO NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE, NA MERAKLIJE OPAAAA

17. Нажалост, тако је...
    ЈЕБИ БСК БОРЧУА!

18. ЈЕБИ БСК БОРЧУА!

Nemoj tako čuće nas oni sa bsk teme, i molio bih ovim putem bez spema tamo nakon što ih jebemo u subotu...

I ti enemy brani nam temu dok smo mi Nišlije na stadionu. :)

19. Бранијо сам ал су били сувише слабашни било ми'и жао!

20. Tako i treba, lololo ajd pa da i ti dođeš jednom na Radnički...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.