ФК Раднички Ниш

1. A valjda će ga završe pa da repka igra tamo. Čini mi se da će biti fin stadion :)

2. Ако буде тако нешто ја идем да гледам под обавезно. х))

3. Stadion je baš simpa, poput neke maloletne curice koju bi samo grlio i ljubio i čekao da stasa za plodnju. WHAT?

4. Okupljanje vukajlijaša u Nišu za Srbija - Škocka lololo

5. enemyofthefreeworld
    Ако буде тако нешто ја идем да гледам под обавезно. х))

Ајд да видимо и то :Р

6. Ово 1923 да вратите назад, тј. да избришете из имена. Тога се прво сетио Раднички из Крагујевца кад су муљали нешто са парама. :Д

7. Тo 1923 stoji tako jer su grafiti po Nišu ovakvi:

ФКРН 1923

8. Да, да, то није званично име колико ја знам.

9. Онда врћите то у Крагујевац, овима јесте званично име. А чек, ови педери Ђаволи немају своју тему. Пишај по сиротињи бре!

10. А чек, ови педери Ђаволи немају своју тему. Пишај по сиротињи бре!

ПИШАЈ! лололололололо
    Ма нека им, и они су кул момци. х)

11. Nije 1923 zvanično, ali mi lepše zvuči tako. :)))

12. Ма нека им, и они су кул момци.

Мислиш на Џаволе или на Мераклије?
    Не знам как'а је ситуација у Нишу, али ови кретени овде су отишли у курац скроз, само гледају да наиђу на звездаша или гробара да направе срање. А до пре две године нису знали да Раднички постоји, сви навијали за ЦЗВ/ПАР.
    И после се људи чуде кад кажем да не могу да навијам за тим из свог града. Мрш у курац Џаволи, Верко - ЈЕДИ ГОВНА!!! :Д

13. Па да, у праву си. Мислио сам на клуб, прошле сезоне је био јако добар и мени симпатичан, али мислим да се то неће поновити и ове.
    А Мераклије су ми се већ замериле, ал јбг. лололо
    >>>
    http://www.youtube.com/watch?v=qfNUTscc5cc

14. Evo ja konkretno navijam za Radnički i Partizan, ali kada partizan dođe u Nišu ja ću navijati za radnički jer je on moj gradski klub tačka. :)

E sad na tribini bi dobro došla malo bolja organizacija, da ne zalazim u detalje sada. :)

EDIT: Enemy, a šta ćeš takav nam mentalitet. :))))

15. али мислим да се то неће поновити и ове

Нормално да неће кад је Верко отерао Жарка Павловића у Смедерево. Човек му довео Плазу и диг'о Раднички и онда се Верко уплашио да ће да довуче још инвеститора, па да се кандидује на следећим изборима и да га победи.
    Сад им је директор или председник Неђа Комшија, у свакој згради има по стан. лоло

16. Jel rade reflektori?

17. Jel rade reflektori?

Treba para da bi se pustila struja i da se zamene sijalice... tako da ne rade. :)

18. Treba para da bi se pustila struja i da se zamene sijalice... tako da ne rade. :)

biće čim je Tole obećao. :)

19. Evo ja konkretno navijam za Radnički i Partizan, ali kada partizan dođe u Nišu ja ću navijati za radnički jer je on moj gradski klub tačka. :)

Продао си се

http://www.youtube.com/watch?v=tTJcx-euE-w
    Мој клуб, мој град, моји навијачи. Кад је долазио Партизан заједно са гробарима сам навијао из свег гласа и поново бих то урадио, за друге се навија само један се воли.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.