ФК Раднички Ниш

1. Лолололо, скоро па ко наш Бузда.

Неку кореографију оћу! ЈЕБИ РОМСКУ НАЦИОНАЛНУ МАЊИНУ! Мсм реално, не верујем, ал могуће је.

Бтњ, како то да ће та нова западна трибина да има 9500 места? Колика ће онда бре да буде? Мсм ако ова источна има 6000?

2. Šta Zvezda ima, narkomana milijaša? Bič pliz. Zvezda bi trebala da bude na sredini tabele, ako ćemo realno.

KI
    DI
    ŠI

3. BAJKA MAĐIJOU imaju.

Enemy, nisu Meraklijama koreografije jača strana, treba pare za to. :)

4. Enemy, nisu Meraklijama koreografije jača strana, treba pare za to. :)

Kad je ceo sever bio pun, nismo ništa spremili. A imali smo prelepu koreografiju zbog šačice grobara na zapadu, kao i za 5 firmaša na severu. ŠKK?

5. Aj mi daj slike te koreografije sa Vojvodine, nešto je se ne sećam, ali po onome što sam video mislim da nisi baš mog'o da razaznaš šta je bilo. Ono protiv Partizana je bilo dobro, kao i ona protiv Timoka u sezoni 2010/2011. Ta mi je najbolja.

Elem, ne pevaju koreografije, nego navijači...

EDIT:

Kad je ceo sever bio pun, nismo ništa spremili.

I objasni mi ovo šta bre mi njima treba da spremamo koj' kurac? Majmunima koji su izlomili ceo jedan WC i dvadesetak stolica na novom stadionu, koji su u svom gradu gostovali. Navijali za klub iz BGa, koji su nastavili da pljuju čim su izašli sa stadiona.

Meni je Partizan drag, pa nisam navijao za njega nego za Radnički.

6. I objasni mi ovo šta bre mi njima treba da spremamo koj' kurac? TITAC

Čisto da ne izgledamo kao jebeni gosti na sopstvenom stadionu!

CITAT Majmunima koji su izlomili ceo jedan WC i dvadesetak stolica na novom stadionu, koji su u svom gradu gostovali.

Stoji da su stoka, i da se nadovežem da im jebem majku u pičku svima redom, dok mi jaja ne otpadnu a bubrezi spuste u mošnice. Nego, mene je čak drugar (koji je iz Niša, a bio je na sever) pitao kako to da Nišlije ne mogu ni jug da napune. Ejj

Meni je Partizan drag, pa nisam navijao za njega nego za Radnički.

Ja sam čak i za Sinđu navijao kada je igrao kup protiv Partizana. Mrzim Beograd i sve što ima veze sa njim. Ne iz fazona, nego iz duše.

Aj mi daj slike te koreografije sa Vojvodine, nešto je se ne sećam, ali po onome što sam video mislim da nisi baš mog'o da razaznaš šta je bilo.

Nemam slike, ali to je bilo ono kada su nam podelili crvene i bele zastave. Mislim da je bilo protiv Vojvodine, nisam siguran.

7. Vidiš ja Sinđu mrzim iz dna duše, jebena Bananina tvorevina, zbog koje smo baj d vej igrli TREĆU ligu u sezoni 2010/2011.

Nemam slike, ali to je bilo ono kada su nam podelili crvene i bele zastave. Mislim da je bilo protiv Vojvodine, nisam siguran.

Jeste protiv Voše bilo, mada sam ja lično protiv koreografija. Zato i mislim da nam ne trebaju. Samo dobre bakljade cenim.

8. Sutra Kec u Nišu, kraj svake rasprave!

9. ЈЕБИ НЕ ВАААДИ! НЕ ВАААААДИИИ!!!!11111121

Е, гледао сам само друго полувреме и то преко неког стрима, на лаптопу, периферним видом. Ал оно што сам видео ме је одушевило. Одували смо квалитетнији и скупљи тим само дисциплином и играњем лопте. Чак нисмо ни чували резултат, него трчи контре рођо!

ПРЕЗАДОВОЉАН САМ!

Не знам да л' је до тренера, ал стварно смо добро играли и 3 победе у 4 кола су сјајан резултат.

10. Moglo je da bude ČETIRI jedan, da Škuletić nije gađo bajkovu ružnu facu, nego go da je gađao...

Al sam u ovom postu pojeo govno!
    http://vukajlija.com/forum/teme/45862-fk-radnicki-nis?strana=23#post_2298194

MRKIĆ MURINJO OOOOOOOOOOOOOOOOO MRKIĆ MURINJOOOOOO JEBO ZVEZDINOG MURINJOA USRED USRANE GUJSCE!!!!

11. I bila neka koreografija, cenim da je bila dobra, ali nisam video šta je bilo na šetalici.

12. Bravo momci! Čestitam!
    Karaj Zvezdu!

13. Па добро су прошли са два комада.

14. Надам се да ћемо да карамо и Партизан, да не буде после ово-оно. Мада су они јачи, плус им идемо на гостовање.

15. S MRKIĆOM MURINJOM IDEMO U LIGU ŠAMPIONA!

16. I KADA PROĐU GODINE
    I KADA KOSTI OSTARE
    LJUBAVI MNOGE PROĆI ĆE
    REAL U SRCU OSTAĆE

SISAJ ZVEZDO, MRZIM BEOGRAD

OPAAAA CIGANI OPAAAAAAAAA!!

17. Volim što ovde samo grobari postuju.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.