FOTO - za sve ljubitelje fotografije

1. Fokus nema veze sa bojom! Sramota me zog tebe... Znas sta znaci veze sa vezom!

2. Ne boja, nego osvetnjenje...
    I ne fokus, nego ono sranje... Kako li se već zove...

Ma kapiraš bar šta sam hteo reći... :)

3. Ne bas... ne bas...

4. Ја сам схватио, донекле, чини ми се. :)

Можда причаш једноставно о ауто подешавањима гдје ти апарат сам подешава експозицију и бленду, па је, у овом мом случају на свих 7 ставио различите параметре?
    Ако сам те добро скапирао, онда мислиш да би на мануелном програму, са истим подешавањима, свака фотка испала исто?
    Ето, ако си све то мислио, опет не би био у праву. Најбоље би било, наравно, да сам сваку фотку прије спајања обрадио да буду што сличније једна другој, али нисам имао живаца то да радим.

5. Ако сам те добро скапирао, онда мислиш да би на мануелном програму, са истим подешавањима, свака фотка испала исто?

Kod mene je funkcionisalo. :)

6. Емо цаве Костићу! На ПАМПРЧЕЊЕ ДОВЕДИ! Батали сликање.

7. E za tebe burzy ću odraditi jedan foto sešn sa emo cavama :)

8. I kaže ovaj ovome : "E znao sam da si džukela !" HAHAHAHAHAHAHAHA

9. Двије свјеже панорамице, јуче са Иванових корита.

http://oi55.tinypic.com/i3t0dk.jpg

http://oi51.tinypic.com/25pii54.jpg

За већу резолуцију отворите их у новом табу.

10. Ја сам био у трипу да су иванова корита неко распало мјесто, шума нека, али видим да није тако, мора се поћ...

11. Има неколико обиљежених стаза, мо'ш и бициклом ако 'оћеш, све су лагане за шетњу, а има феноменалних видиковаца, што на ове Долове, што на море (види се Тиватски дио Боке и Херцегновски), а кад окренеш пут Штировника (то је овај врх лијево од маузолеја, на којем је предајник) и кренеш старим путем до Котора имаш поглед на буквално цијели залив. А Иванова корита су сама по себи врх, искулираш са друштвом уз роштиљ на овим долинама доље. Не да вриједи да се пође, него баш мораш то да обиђеш. :)

12. Milice, "prepalila" si je prejake kontraste si udarila pa se dosta detalja izgubilo.

13. Mislim da je moj ekran malo blijed, ako me razumiješ, mrtve su mu boje. :) I ja uradim sliku koja na njemu izgleda koliko toliko normalno ali zapravo nije kako treba. Hvala na sugestiji, sad ću pokušati da to ispravim. :)

14. Kalibrisi ga, imas na netu koje parametre da stavis, ni ja se nisam bavila sa tim dok nisam pala ispit zbog radova na kojima su boje bile skroz poremecene...

15. Ja sve ovo slikavam za svoju dušu. Običan aparat, doradim u Picasi, jer mi je PS špansko selo, i to je to. Nit' ko gleda, nit' kritikuje.
    A potražiću na netu sad.

16. PS ti je jako lak, imas gomilu tutorijala, kontam da bi ti se svidelo kad bi pokusala. Kul je jer lepo mozes sama da pravis sve sto ti treba.

17. Ma sigurno je lak s obzirom da ga skoro svi koriste. :D Al' mene nešto mrzi učit' s obzirom da meni i ne treba toliko. Al' me ne bi ubilo kad bih pokušala. :D

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.