Trula Srbija

1. Na sve su spremni za dnevnicu.

2. E pa to stvarno ima samo kod nas...

mene samo zanima dal ovom Malom odgovara da se pravi lud ili je stvarno lud?

3. U svim portalima se moze naci ovo:
    1. Kakav primer deci daju
    2. Oni se stalno nešto bune
    3. Deca nam ispaśtaju zbog njih
    4. Imaju dobre plate u odnosu na ostale
    5. Imaju raspust
    6. Ministar je ostao dostojanstven

4. Нешто баш гледам данима вести што на ТВ-у, што на Интернету и само се од опозиције чује глас демократа, бивших и садашњих, а нигде нема изјава радикала, Двери, Треће Србије. Пајтић, Ђилас, Борко Стефановић, Тадић, Живковић, Петровић, Чеда... Сви они сад причају о незадовољству народа, неки праве владу у сенци, неки позивају на јединство опозиције, понашају се као да никад нису били на власти, а што је најгоре они се понашају као да радикали, ДСС, Двери и Трећа Србија не постоје. А и Вучић исто. За њега су опозиција само ДС, НДС, Нова Странка и ЛДП. Шешељ је једва успео да се избори за једно гостовање на Пинку. Можда су Вучићу налогодавци одредили и ко сме да буде опозиција у Србији.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/479201/Vucic-Pilot-pre-pada-rekao-imam-problem
    Нека је квар у питању, онда су механичари одговорни и одговоран је онај ко је наредио полетање хеликоптера коме није била намена превоз болесника, а тај мора и да одговори зашто хеликиоптрер није могао да слети у Крагујевац или чак и Краљево, где постоји дечја болница. Приче о сликању министара су небитне, битне су ствари које су довеле до полетања хеликоптера.

Плус, шта је са сменом директора пазарске болнице због погрешне процене лекара око резерви кисеоника, а и због тога што је позван АМСС да се известе о стању на путевима. Кад је нешто хитно, мора се одмах знати који је пут проходан.

5. Doktori trebaju da imaju platu 4000€. Ali ako se neko uhvati da prima mito odmah zatvor i plenidba imovine. Isto ako zajebe nekog blosenika, ostavi mu trajnu posledicu ili ga ubije da ide u zatvor i opet plenidba imovine. Ako nekog ubije da ide 10 godina u zatvor. Odmah bi nam se zdravstvo poboljšalo i ne bi bilo slučajeva tipa nestalo kiseonika.

6. ovde se sve radi navrat nanos,pa kada se desi neko sranje onda pricamo kako trebaju odredjene procedure da se postuju.

7. http://www.politika.rs/rubrike/Komentari/Hejteri.sr.html

Теоретичаре завере, уреднике опскурних сајтова и хејтере по друштвеним мрежама то није спречило да у тој вести нађу „доказ” цензуре и диктатуре које тобож дрмају Србију.

ГЛАВНА УРЕДНИЦА ПОЛИТИКЕ

8. Vučićev sin dobio poziv za vojsku.

Nema samo toma sinove, jok bato ima i vučić. Što je vučićev mali gori od tominog malog? Za par godina eto vučićevog malog, gradonačelnik Novog Sada, najmanje.

U celoj priči me čudi kako je prošao regrutaciju, mi kad smo išli obavezno bilo da nas pitaju 'imate li u porodici nekoga sa psihičkim bolestima'. Gde ludaku da daš pušku u ruke.

9. Теоретичаре завере, уреднике опскурних сајтова и хејтере по друштвеним мрежама то није спречило да у тој вести нађу „доказ” цензуре и диктатуре које тобож дрмају Србију.

ona ladno brani "čoveka" koji je bio ministar informisanja u periodu 1998-2000
    #ćuruvija

10. Mene bi bilo sramota da sam novinar da se potpisem ispod ovakvog teksta a kamoli da sam glavni urednik politike.

11. Ahahahaha sunce ti! Pa ovo je kao skrivena kamera.

12. Ali kad sam cuo da Vucic kaze otisli su na aerodrom da vide kako je beba sve mi je bilo jasno.

13. Ahahaha majku ti jebem, otac bi ga u zubima odneo u Nemacku, a da ne moze u avion da ga unese. Koja govna, nevera. Nije mi drago sto smo na najgori nacin saznali kakva sve govna zive oko nas, i kako govna uvek plivaju i odrzavaju se na povrsini, trenutno zahvaljujuci alfa govnetu.

14. ГЛАВНА УРЕДНИЦА ПОЛИТИКЕ

Da je samo to, vec i predsednica UNS. Kao u Milosevicevo vreme, UNS su bila govna najgora, a NUNS su bili "nasi". U medjuvremenu je drustvo i novinarstvo do te mere degradirano da vise ne postoje "nasi".

15. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=03&dd=18&nav_category=12&nav_id=969960

Pogledajte obrazloženje. Ladno neće u emisiji uživo da joj gostuje niko iz vlasti i da mu narod postavlja pitanja...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.