Trula Srbija

1. Бели Орлови.

2. Jel verujete vi u beograd na vodi? Ja npr ne verujem i mislim da je sarena laza a i mnogo ljudi ne veruje sto ja znam. A sta cemo mi sto ne verujemo ako se stvarno izgradi - da se pokrijemo po usima i cutimo, a?

3. Ne lozite se,u najboljem slucaju ce da dignu dve najobicnije zgrade i to je to..

4. A jel i vama lice ove dve zgrade na one kod ustanicke ,,kapije beograda"?

5. Otvorim sajt Eagle Hills-a(koji inače nije ništa izgradio dosad, ima samo projekte) i vidim ovo
    http://i.imgur.com/skjmNkX.png
    Nizak ping sunce ti jebem

6. Samo ce ukrasti pare nece da se gradi.
    SLAVIMO BEOGRAD!

7. Keru, to za kapije beograda ja danas pričao ženi...iste, samo u drugoj boji...

8. I ne mogu da verujem firmi koja barata nekakvim milijardama dolara, a ima kanturine od sajtova

9. A jbt ladno je pavić ispao vizionar, ili su mu ovi maznuli ideju.

10. Napraviće oni to, nažalost. Znaš kako, ako su mogli da menjaju zakon oko GSPa kako bi Ariva prošla, i Ikarbus dobio od Mercedesa posao sa zastarelima šasijama koje su niskoulazne umesto niskopodne koje će moći da se koriste samo u Srbiji, kad hoće da prodaju jedan Telekom ili Aerodrom koji nikako ne mogu da propadnu (ustvari mogu, Srbijagas posluje sa minusom) najmanji im je problem da daju najbolju lokaciju u gradu kako bi neki debili izvukli još para iz ove napaćene zemlje.

11. Jebena lutrija je u minusu.

12. borko psajho ahhahahahahahahahh

13. Zašto smo jebana stoka pederska?
    Debili nezaposleni sad pljuju prosvetare, kao kakav primer daju. I kao zašto se bune, oni barem imaju paltu. Kad su advokati štroajkovali bilo je da oni imaju para. Kad se bune doktori oni uzimaju mito. Umesto da se udružimo svi zajedno i zaposleni i nezaposleni oni seru. E jebem vam mater dabogda zauvek ostali nezaposleni i ziveli od babine penzije, a kad baba umre jeli korenje dabogda. Koji smo mi retardirani narod.

14. Kako sad pljuju po profesorima. Strašno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.