Trula Srbija

1. Što manje, dijete, znaš - to si manje nesretan.

2. Ima ovde u Obrenovcu solarni punjač za telefone na gradskom trgu, patentirali su ga kao Strawberry tree, sedneš i dopuniš telefon, puni ko lud. Još šalje i jak signal vajfaj. Dobili su klinci iz Obrenovca koji su ga dizajnirali neku do jaja nagradu u EU, postavljen je u još nekoliko gradova po Srbiji. Evo i na Vikipediji
    http://en.wikipedia.org/wiki/Strawberry_Tree_%28solar_energy_device%29
    Danas u Obrenovcu, gde je prvi model postavljen, svi kablovi posečeni, stoji na trgu i ne služi ničemu. Kablove su počeli da seku čim je postavljen. Opštinske službe su menjale kablove jedno vreme, recimo par godina na svakih sedam dana, posle odustali. Sad stoji kao spomenik idiotizmu. Ma da uhvatiš nekoga da seče te kablove, koji mu realno ni za šta ne trebaju, tačno da mu nekim zarđalim kalemarskim makazama izvršiš vazektomiju, ako je žensko, onda ne znam, tako nešto...

3. Jebem li ga, isto tako prošla i piramida za Wi-Fi u parkiću ovde, a mislim da je bilo to Strawberry tree i u Boru i isto tako završilo, pričo mi drugar.
    Ja stvarno mislim da pored takvih stvari treba postaviti par esesovaca sa mitraljezom i gumenim mecima, čim vide da lomi jedan rafal, pa nek piša krv đubre par dana.
    Naravno trebalo bi nam više esesovaca nego švabama na vrhuncu, a račun za gumene metke bi lagano bankrotirao državu. :)

4. Ти строубери ликови су прави пример прљавих капиталиста, туђим парама су направили фирму која продаје муда за бубреге. Е ДАЈЕ ВИШЕ ТАКВИХ

5. U Beogradu znam da ima na dva mesta - oba strouberija su skrnavili paćenici maksimalno, ali se poprave redovno, čak šatro imaju video nadzor.
    Posle ih verovatno navataju komunalci i samo im se smeju u facu koliko su jadni, kapiram da je i njih sramota da hapse tu gamad.

6. И по Крушевцу још некад кад су монтирали телефонске говорнице свуда по граду мајмуни разбијали, чупали каблове и рецимо стајалишта за аутобусе кад су средили одма неки мајмуни разбијали, на ретко ком кошу опстане мрежица, гађали камењем табле, па јебем ли га, свашта још. Шта год да се реновира, модернизује неки мајмун сјебе. Психопатска јебена нација.

7. ma ja bih to pustio 230v u oblogu pa neka seče jebem li mu nanu naninu

8. Isto i u Prijedoru sa tim solarnim punjačem. Banja Luka sa sadnicama. Idioti su prije tačno godinu dana srušili Krivi sat, spomenik podinut u znak sjećanja na zemljotres 1969. Da pričamo dalje?

9. SOLARNI PUNJAČ GRADOM NEĆE ŠETATI

10. BOG JE STVORIO SUNCE DA NAS GRIJE I DA SVIJETLI, KO SMO MI DA BOŽJI DUH ZAROBLJAVAMO U UREĐAJE KOJI SU NAPRAVLJENI ZA POROBLJAVANJE LJUDSKE DUŠE?

11. Mrtva trka izmedju vandala i tres gradjevina. Ruze grad i jedni i drugi.

12. КИЗО КОМУНИСТА КЛАСИЦХНИ

13. ZAR SE NE SLAŽEŠ SA MNOM? ZAR VJERUJEŠ U PROPAGANDU SLUGA NEČASTIVOGA?

14. TREBA DECA DA NAM VIDE KAKO SE PUNJAČ KVARCA PO CEO DAN PA I ONI DA POČNU DA SE KVARCAJU

15. Hahaha. Govna su ljudi, verovatno neki neizivljeni klinci. Pa majku mu jebem, bio sam pijan milion puta i nikad mi nije palo na pamet da lomim grad, jbg to iz kuce ide.

16. ZAR SE NE SLAŽEŠ SA MNOM? ZAR VJERUJEŠ U PROPAGANDU SLUGA NEČASTIVOGA?

НЕЋЕШ МЕ ПРЕВАРИТИ БОЖЈИМ РИЈЕЧИМА, ТИ САМО ХОЋЕШ ДА СВИ БУДЕМО ЈЕДНАКИ И ЈЕДНАКО ДА КОРИСТИМО БЛАГОДЕТИ СУНЦА

17. Uhapsili 16oro zbog finansijskog kriminala sumnjice se da su izmedju ostalog falsifikovali licnu kartu andreja vucica i otvorili firmu lololo

Medju osumnjicenima i jedna osoba iz cuprije, sumnja se da je fender

18. crni fendere pa kakav si ti to sns-ovac

19. Аутобус

А добро Стеван ти си елдепеовац, вјероватно и ти имаш неку слику са заставом Хрватске или недајбоже Бугарске

Какав виспрен одговор. Могао си и да ме питаш ко ме плаћа да пишем те постове, да отвориш очи људима, да схвате ко то финансира.

Даћу ти један пример, можда схватиш шта сам хтео да кажем. Кад се деси неко шовиништичко скандирање на утакмици, па се одмах јави нека Бисерко са изјавом да нас треба дисквалификовати или тако нешто, већина попизди и крене са причама како "то нема нигде, знаш кад би у Хрватској неко то урадио, не може код њих то тако, блабла". А ево Хрвати сад попили суспензију, играће без публике са Италијанима, иако је делегат похвалио организацију утакмице. Хрватски огранак неке организације која се бави расизмом у фудбалу је послала је пријаву да је публика узвикивала "за дом спремни" и УЕФА им залепи казну. А у коментарима на ту вест неки Хрват пише како је на челу тог курца "Србијанац из Ријеке" и хвали се како у Србији не постоји тај ниво "демокрације", иако је у ствари огорчен због те чињенице. Поента је да и тамо и овамо увек имаш неке који ће се јавити и рећи "казните нас драстично, да преваспитамо руљу" и да вам само нека ваша параноја не дозвољава да увидите то. И зато покушавам да вам објасним колико претерујете са реакцијама због неког идеалисте који верује у помирење или само жели да испровоцира прженице. То свакако није разлог због којег "нас треба све побити, Србијо на курац те набијем, итд." Да сам ја тако нешто написао, одмах би скочио неко да ми напише да сам аутошовиниста :)

-------------------------------------------------------------------------------------

Вокатив именице Стеван гласи Стеване, а не Стеван, о ти велики Србендо.
    (пример једнако глупе реплике на твој идиотски одговор мени)

Допуна: Мада Клајн каже да се допушта и "Стецане".

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.