Trula Srbija

1. DOBRO JE DA SE NIJE ZAPOSLIO U BATINOJ FANTOMSKOJ FIRMI

интервју Александра Вучића у коме каже да ће се после оставке на место потпредседника СРС можда бавити берзанским пословима или ће помагати у вођењу фирме његовог брата.

http://www.pressonline.rs/info/politika/47124/dosta-politike-idem-na-berzu.html

2. Sazna li se koliko je bilo poginulih tokom poplava u Obrenovcu?

3. Аутобус
    2000 minimum

Ovo je tvoja procena ili neki zvanicni podatak, ako uopste postoji?

4. Vučić kod Marića u ćirilici.

5. A Marić mu se uvlači profi...jebem ga u usta baš...

6. Vučko Informer je novinar sa integritetom za ovu splačinu od Marića

7. Ja promenio kanal..izdržo sam 10 minuta i po ko zna koji put dobio neopisivu želju da im uletim tamo u studio i sve u pičku materinu....

8. kakav susret psihopate i evet efendije, sunce ti jebem

9. а што вучићу персира цава? ником живом не персира само њему, немогуће да све друге као зна довољно добро, па може, а њега не.

10. A za tih 10 minuta 100 puta je reko ja, moja, ja, moja, mi, ja, ja, ja...idi bre u pičkumaterinu bolesnu...

11. ali lica ovog kurčevog podmladka u studiju
    ljudi, pošto ovo nije skrivena kamera mi moš samo da se roknemo kakav psihić vlada
    e da, jebo mu posebno boris tadić mamu, ista kamarila, pa da ne zaboravi da ga pohvali

12. Jugoslav Petrušić kaže za Marića da radi za državne službe da bi plasirao pogresne informacija. Saću nadjem klip. Rasni je.

13. e ako kaže jugoslav...

14. Koja cavulja maric nevera

15. Zahvaljujući Jugoslavu posle 20 godina je rešen slučaj Tuzlanska kapija. Izgradio lik novi grad i postavljao granate u odredjene položaje.
    rasni je.

16. Evo sad i sam kao: pitaju me sto sam blag prema vucicu haha evo sad cu kao zajebano pitanje kazi mi koje cipele nosis hahahahaha

A ovaj jos bolji nemam pojma neke jeftine domaca proizvodnja hahaha idi bre u kurac jebem ti sve

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.