Nesh, aj osnuj neki pokret, stranku, drustvo gradjana bilo sta.. Rado cu ucestvovati u sirenju tvojih ideja.
Zar ne mislis da treba da nas ima vise koji razmisljamo kao ti?
ne ozbiljno,svidja mi se kako razmisljas.. Hajde da sirimo ideju.. Cak i najduze putovanje pocinje jednim korakom.. Za sad nas je dvojica, dogodine stotine, one tamo hiljade, one tamo stotine hiljada, one tamo sveeeet!
ne kapiram zasto zakljucujes da podrzava Dveri
a sve i da ih podrzava, valjalo bi da obrazlozis svoje razmisljanje o tome zasto je neko los samo zato sto podrzava neku organizaciju ili partiju?
U duhu svojeg pokreta, diskriminišem ljude drugačijeg razmišljanja.
Trula srbija batec! Dosadili ste mi.
Vratite se na temu. Patetišite slobdno. Dokazao sam vam da je moguće suprotno raditi.
Držite se teme i ŽIVELIIII!
Inace i prvi je nasrnuo i pao. Najpre je sam sebe tri puta ubo nozem u ledja i tri puta sebi pucao u glavu. Samo da se javim posto je u duhu prvog posta, mozda i gsp zasluzuje svoju temu.
kakva su ovo neslaganja...ja citao u kuriru da je kontrolor njega napao prvi,da se ovaj nije branio i da je imao kartu,a da je kontroloru zasmetalo sto e ovaj imao slusalice u usima.i navodno je dosao cale od tog studenta i hteo da se siba sa vozacem.
ovo mi je prvi put nakon 2-3 god da dolazim u srbiju u sred zime.
ljudi, vi niste svesni sta disete u beogradu. vazduh je neverovatno zagadjen...
i ne, ne kenjam kao neki gastarbajter, naviknut sam na svasta, ali beograd, u nizim delovima izaziva rak pluca...
За шест година дрндања по аутобусима на различитим релацијама ја нисам доживео неку окрутност од стране контролора и кондуктера. А бар 10-15 пута сам доживео да дилеје неће ни да плате карту, ни да изађу. Поделио бих контролорима бејзбол палице, па да бију по коленима сваког ко се гура и промовише своју "Оћу да се возим али нећу да платим јер су услови очајни" филозофију. Јел ти се не свиђа? Ладно ти, немаш паре да платиш? Иди пешке. Купи кола.
Поделио бих контролорима бејзбол палице, па да бију по коленима сваког ко се гура и промовише своју "Оћу да се возим али нећу да платим јер су услови очајни" филозофију.
Pazi to ti je javno dobro, a iz njegove potrošnje te ne mogu isključiti, bar mi tako stoji u knjizi iz Osnova ekonomije, tako da imaju pravilnu filozofiju, u neku ruku. :)
EDIT: Malo prepravio citat, da ne bude da izvlačim iz konteksta.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nesh, aj osnuj neki pokret, stranku, drustvo gradjana bilo sta.. Rado cu ucestvovati u sirenju tvojih ideja.
Zar ne mislis da treba da nas ima vise koji razmisljamo kao ti?
Bravo gazimudodveriserbske, pametno zboriš!
Mislim da bi svet postao lepše mesto za život.
ne ozbiljno,svidja mi se kako razmisljas.. Hajde da sirimo ideju.. Cak i najduze putovanje pocinje jednim korakom.. Za sad nas je dvojica, dogodine stotine, one tamo hiljade, one tamo stotine hiljada, one tamo sveeeet!
ne kapiram zasto zakljucujes da podrzava Dveri
a sve i da ih podrzava, valjalo bi da obrazlozis svoje razmisljanje o tome zasto je neko los samo zato sto podrzava neku organizaciju ili partiju?
http://www.strangecosmos.com/images/content/167278.gif
kada bi pola vremena provedenog u drkanju,proveo u jebanju manje bi se frustrirao.kako ti zeludac?
U duhu svojeg pokreta, diskriminišem ljude drugačijeg razmišljanja.
Trula srbija batec! Dosadili ste mi.
Vratite se na temu. Patetišite slobdno. Dokazao sam vam da je moguće suprotno raditi.
Držite se teme i ŽIVELIIII!
Probaj sa nekom NVO, sigurno ces se proslaviti...
http://www.pressonline.rs/info/beograd/256550/kontrolor-bus-plusa-pretukao-putnika.html
Inace i prvi je nasrnuo i pao. Najpre je sam sebe tri puta ubo nozem u ledja i tri puta sebi pucao u glavu. Samo da se javim posto je u duhu prvog posta, mozda i gsp zasluzuje svoju temu.
Strašno šta sve čovek u Srbiji doživljava.
Не зна се да ли су гори путници или контролори.
kakva su ovo neslaganja...ja citao u kuriru da je kontrolor njega napao prvi,da se ovaj nije branio i da je imao kartu,a da je kontroloru zasmetalo sto e ovaj imao slusalice u usima.i navodno je dosao cale od tog studenta i hteo da se siba sa vozacem.
ovo mi je prvi put nakon 2-3 god da dolazim u srbiju u sred zime.
ljudi, vi niste svesni sta disete u beogradu. vazduh je neverovatno zagadjen...
i ne, ne kenjam kao neki gastarbajter, naviknut sam na svasta, ali beograd, u nizim delovima izaziva rak pluca...
Zato dođi u Niš, tu je vazduh dobar, kvaljitet bato!!!
Их, да дођеш у Ужице умро би од гушења.
evo sad bas idem, pa cu reci.
btw, lasta autobusi imaju wifi, carevi :)
Đe u Nišu ili u Užice ideš?
За шест година дрндања по аутобусима на различитим релацијама ја нисам доживео неку окрутност од стране контролора и кондуктера. А бар 10-15 пута сам доживео да дилеје неће ни да плате карту, ни да изађу. Поделио бих контролорима бејзбол палице, па да бију по коленима сваког ко се гура и промовише своју "Оћу да се возим али нећу да платим јер су услови очајни" филозофију. Јел ти се не свиђа? Ладно ти, немаш паре да платиш? Иди пешке. Купи кола.
evo, putujem za nis
Pazi to ti je javno dobro, a iz njegove potrošnje te ne mogu isključiti, bar mi tako stoji u knjizi iz Osnova ekonomije, tako da imaju pravilnu filozofiju, u neku ruku. :)
EDIT: Malo prepravio citat, da ne bude da izvlačim iz konteksta.