Trula Srbija

1. odjednom se sada sve proverava.budalastina...mogli su to i odma,a ne da cekaju halabuku,pa onda da se proseravaju.
    daleko od toga da branim sapica.

2. mogli su, al nisu mogli da dodju do doktorata :)

3. Боље икад него никад. Плагијат остаје плагијат и сад и заувек, е сад, једно ми је драго што за све што сам помислио да је булшит и нереално на крају се и испоставило да је булшит и нереално. ДОБАР САМ ПОЗНАВАЛАЦ ПРИЛИКА!

4. Ne proverava se sad sve, to radi ista grupa ljudi, ovi što su Stefanovića prvo isprozivali, pa onda Miću, pa sad i Gangulu. Rade dobar posao, jbg. A ti doktorati nisu stavljeni javnosti na uvid, nisu štampani (što bi inače morao da bude slučaj sa doktoratom ako je naučno delo), pa ih je malo teže naći. A što nisu odmah... Pa valjda im dunulo tada kad je neko od njih našao i pročitao Stefanovićev rad i video da je plagijat, pa kao ajd onda da se zezamo još malo. Trebalo bi da nađu i neke Tomine seminarske i da analiziraju. Ko zna šta bi se tu našlo.
    Doduše, ne isključujem mogućnost da su tu umešane strane službe koje žele da diskredituju naše političare. MI5 pre svega.

5. obzirom gde je zavrsio faks,dobro da su i faks nasli :)
    ja sve nesto kapiram da cemo mi biti zemlja sa najvise mastera i drova po glavi stanovnika za 10ak godina.imas kintu-imas i diplomu.
    nesto nisam cuo pre da su se proveravali doktorati,pa mi nekako odjednom sad ovo.sada ce da iskopaju i seminarski dragoljuba micunovica od pre 50 godina i reci da je plagijat.takvo vreme doslo...

6. .mogli su to i odma,a ne da cekaju halabuku

Cekaj da se pojavi neko bitno sranje koje dokazuje nesposobnost vlasti, pa izbaci po jedan doktorat cisto da imas cime da im napunis usta i glave dok se ne slegne prasina oko recimo PLACANJA NEKOME DA KUPI ZELEZARU

7. Imam čudan osećaj da je većina diploma&doktorata u Srbiji bahato plagirana, te iz tog razloga ne vidim čemu drama oko par političkih klovnova.
    Svima je jasno da bi revizija znanja srpske intelektualne elite putem (ozbiljnog) testiranja pokazala porazne rezultate.
    Jedino ukidanje prodaje diploma od strane univerziteta, tj razdvajanje funkcije predavača i ispitivača može da reši problem.

E, al onda ne bi mogla svaka budala dima doktorat....

8. šta je UNION brate, prvi put čujem za to. nebitno
    sumnjam da njegov doktorat nije autentičan, imao sam priliku kao i mnogi ovde da ga slušamo i čujemo i shvatimo da čovjek stvarno ima retoričke kapacitete, jedan od rijetkih sportista, sigurno

9. А добро, ја не знам ко је уопште веровао да је он стварно докторирао.

Nije da nismo znali al opet je lepo što se to ovako javno govori.

10. PLACANJA NEKOME DA KUPI ZELEZARU

Haha moguće mada nisam siguran da je ovaj toliki mag cenzure da ovo prođe sa malo medijske pažnje

11. sada ce da iskopaju i seminarski dragoljuba micunovica od pre 50 godina i reci da je plagijat.takvo vreme doslo...

Другаров деда је био члан Централног комитета КПЈ који је био препун доктора наука, а једна од тема која ми је остала у сећању је "Утицај друга Тита на развој обојене металургије СФРЈ". Све и да је била плагијат или да у њој није писало ништа, нико није смео да је обори, јер се помиње друг Тито у наслову.
    Цела прича око диплома, партијског запошљавања и осталих срања су само заоставштине комунизма и ништа друго.

12. Sad će još da se ispituje i Šešeljev doktorat...

13. Haha moguće mada nisam siguran da je ovaj toliki mag cenzure da ovo prođe sa malo medijske pažnje

Pa šta, rekao čovek istinu. Čitao sam, kaže da godišnje železara napravi oko sto miliona gubitka, a ne smeju da je ugase da ne bismo ostali bez železare. Pa normalno da će da plate da je neko uzme. Ameri za dolar, Rusi za dolar, jbg. Samo neka radi... Još se iskukao: kao, da je rešio problem železare, sad bi išao na godišnji, al jbg, nije rešio, pa nema za njega godišnjeg... Saosećam...

14. Pa šta, rekao čovek istinu.

Bese njegova pulenka bila ministarka energetike kad je SNS dosao na vlast?
    Zasto su cekali ovoliko, tj zasto su pustili da jos 200.300 miliona propadne pa tek onda da "prodaju"?
    Ko je zasrao pa zelezara koja je monopolista u Srbiji uspeva da belezi tolike gubitke?
    Zasto nije u zatvoru? Bese za to se pitao Dinkela (aka onaj sto mu je drzao zatvorsku uniformu u skupstini dok je jos bio radikal)?
    Ne, ipak je bolje da pricamo o Ganguli i Nambiji to je tako MAMU MU JEBEM HOHSTAPLERSKU

15. Bese njegova pulenka bila ministarka energetike kad je SNS dosao na vlast?
    Zasto su cekali ovoliko, tj zasto su pustili da jos 200.300 miliona propadne pa tek onda da "prodaju"?

Kad bismo ti i ja znali kakve su igre oko prodaje velikih preduzeća strancima, verovatno se ne bismo naživeli.

16. Gazimudo

Cekaj da se pojavi neko bitno sranje koje dokazuje nesposobnost vlasti, pa izbaci po jedan doktorat cisto da imas cime da im napunis usta i glave dok se ne slegne prasina oko recimo PLACANJA NEKOME DA KUPI ZELEZARU

da,naravno.koska za dezurne filozofe i one koji su maznuli svaki seminarski sa neta.realno,koga boli kurac za te razne doktorate.toliko smo sjebani da svako,ali bukvalno svako u srbiji moze da ima diplomu.ako ima pare.

Шљиворад Тртовић™

Цела прича око диплома, партијског запошљавања и осталих срања су само заоставштине комунизма и ништа друго.

sada potomci raznih kardelja rade to isto.

17. Cekaj da se pojavi neko bitno sranje koje dokazuje nesposobnost vlasti, pa izbaci po jedan doktorat cisto da imas cime da im napunis usta i glave dok se ne slegne prasina oko recimo PLACANJA NEKOME DA KUPI ZELEZARU

To je klasičan spin, afera oko ovih doktorata sa Megatrenda počela je taman da zaguši vesti o stanju u Obrenovcu i drugim gradovima posle poplave. Sad je sve to pod tepihom, nema se blage veze o stanju, ali važno je da mediji svakog dana kao naslovnu vest objavljuju kako je pešaka monstruozno ubio automobil, ili da je Vučić primio nekoga, bio negde, radio nešto, rekao nešto.

18. Jel se zna konacan broj zrtava o obrenovcu? Samo je bilo ono kedan dan i niko vise ni ne pominje.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.