Trula Srbija

1. Pa vidis da se ubio.

2. Безвезе јесте због младог живота, ал све више губим разумевање за нечије поступке.

3. jankovicu to si u pravu, mlad, zdrav itd..ali jbg ociglednu lud

4. Pa ko moze da razume bilo cije postupke, pogotovu kad neko ima 19 god. Jbg pogledaj sebe pre pet godina i cini ti se da si tada bio debil. I svak je drugaciji, ja cesto ne mogu da shvatim neke moje postupke od pre par godina a verovatno necu moci da za pet godina shvatim moje sadasnje postupke. Plus kad vidim neke stvari koje rade ljudi od npr 40 godina i ne mogu da ih shvatim a mozda bi ja u tim situacijiam bio mnogo gori. Stono kazu "lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti".

5. Био сам и превише разуман према свакоме и покушавао увек да оправдам све и свакога кадгод сам сматрао да је то сходно, а вратило ми се тако што сам од већине за које сам се заузимао жешће нахрањен говнима. Е онда сам обрнуо у другу крајност, знам да сам говно ал ми је лакше.
    А и то што кажеш, живот вазда гура нове изазове пред нас.

6. Па оно, нико од тебе не тражи ни да осуђујеш ни да будеш разуман у вези догађаја и особа које не познајеш уживо свакако. Према самоубиству непознатог деветнаестогодишњака може слободно да будеш индиферентан, нећеш никога увриједити ;)

7. Ма народ говна незахвална, шта рећи друго. Ја да сам на његовом мјесту диго бих руке од свега.

8. Саће пола народа да виче ''ма ко ће у његову причу још да поверује'' а онда оп- опет ће да добије изборе. Теорија је добра, надање обећавајуће, ал пракса јебе па збуњива.

9. Zdravo forget me hot

10. i onda će esmark krvavog lica i ranjenog ramena da dojaše na belom dolaru i spasi železaru i srpski narod. Prokleti slovenci. Oduvek su oni gurali klipove u točkove srpske sreće.
    Oh epskoga li svršetka.

11. Slovenci i Slovaci su naša braća....

12. Sto nigde nema da je NS pekara vec 3 dana u strajku i da ne isporucuje hleb?

13. Да ли је неко пратио вести студија Б у последње време и да ли је приметио неки нелол образац понашања?

14. Zasto na ovu temu? Mada bas sinoc sa bratom pricao kako su nam stari helikopteri i krsevi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.