Prijava

Moderatoru ne treba razlog. Zbog toga i jeste moderator. Znaš ono kad ti ćale kaže: "Zato što ja tako kažem!" E!

Moderator ima razloga da obriše tu i tu definiciju, razlozi su navedeni u dijelu "POMOĆ", ako si normalan skontaćeš koji su to razlozi, ako nisi normalan onda jebiga.

кад помену мираш, који је каизенов званични разлог зашто нам и сада после гашења сталешког система и даље не дозвољава приступ гробљу?

ако може смислен одговор неког упућеног, без шаљивих доскочица

Crnogorac kasniš 3 minute ko crnogorska željeznicca si posto :)

Dvije godine si ovdje i još nisi skontao. Jab tebe u banju.

Komentari se pišu u definicijjima/posterima/reakcijama/
Postovi se pisu na forumu
I ako je coveku obrisana definicija kako kako on moze da se pickara sa nekim modom u komentarima, to jest i ne zna koji moderator mu je obirsao defku. Jedino kad je ponovi i napise ponovo istu i dole jebe mame moderatorima ili jednostavno napise defku sa nasloom moderator-admin

@Remac Kako da skontam kad sam par puta video definicije koje su imale sto i nesto pluseva i par - a izbrisane su. Ne pricam o mojim, ja def.ne pisem.

mnogi moderatori napišu razlog brisanja. bilo bi fino kada bi to postalo pravilo a ne njihova dobra volja.

Kaizene, oćemo mi sa palčevima groblje!

@sunsine Nisam na to mislio. Primer, covek napisao definiciju i sad ljudi komentarisu. E u tim komentarima se javi neko ko kaze da je isto ili slicno napisao i da je obrisano a ne zna zasto i onda ide dalje po sistemu "ti si, ja sam" itd. Opet kazem, ne mislim na moje definicije.

ајој да, само ови за пехарима имају приступ гробљу... курац

Kako da skontam kad sam par puta video definicije koje su imale sto i nesto pluseva i par - a izbrisane su. Ne pricam o mojim, ja def.ne pisem.

I poster snježana i sedam kurac je imao šurnest šerovanja i pluseva pa je obrisan. Plus ti je kurac od ovce. Neko napiše manje poznat vic i ima skor 100:3, štaćmo sad?

Vučica21
Kaizene, oćemo mi sa palčevima groblje!

TOOOOO! KAZANE REAGUJ! Da ne moram dimam četresdeset odabranih sad bih jopet klitoris uplatila i groblje zagledala!

Smare, kasniš! Zbog tebe i takvih kao što si ti sajt i jeste u ovakvom stanju!!1 Vama ovde treba jedan Japanac moderator, pa da vidite šta je tačnost!1

ОЋЕЕЕШ ДА ВОЛИИИШ НЕ ЗНАААШ ДА ЉУУУУУБИИИИШ

Dobar je ovo prijedlog. Ja bih dodao još jedan. Ako je moguće da, uz mejl u kojem piše razlog zašto je obrisana definicija, dobijemo i eventualne pravopisne greške i neke sugestije o pisanju definicija ili pravljenju postera/reakcija, te načine komentarisanja definicija, kao i otvaranje tema koje nisu gluplje od ove.

Šalabajzer
Dobar je ovo prijedlog. Ja bih dodao još jedan. Ako je moguće da, uz mejl u kojem piše razlog zašto je obrisana definicija, dobijemo i eventualne pravopisne greške i neke sugestije o pisanju definicija ili pravljenju postera/reakcija, te načine komentarisanja definicija, kao i otvaranje tema koje nisu gluplje od ove.

Ako nije problem, ja bih i da mi se da savjet kako da sjedim, a da mi ne utrne noga/noge.
Hvala unaprijed.

MADERATORI REJAGUJTE!

Oću i ja pristup groblju bre...Neam palac nit ću ga ikad imati, pehar i neke značke pogotovo, ali želim da boravim na groblju dok sam još živ i da se smejem tuđoj muci.

@Salabajzer Vidim karikiras, ali slabo

свима приступ гробљу, да видимо шта не ваља па да непишемо исте глупости и не понављамо исте грешке! јер како ја да знам да ли је моја дефиниција стварно говно, или је модератор обрисао само што је љут на мене и што је не писмен и не образован?!

Zaludan pos'o, Goxy. 'De će sad oni da se smaraju pa da pišu svakom ponaosob zašto mu je njegovo govno pušteno niz vodu...gle'te kurca - dizvineš na izrazu :) Koristi pretragu i trudi se da budeš "svoj", to je najbolje rešenje. DA SINDIKAT IZGLASA ODMOR ZA NAŠE MODULATORE, UMORNI SU OD MNOGOJAKOG POSLA!!!