Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Ko gleda nove epizode Suitsa?
    Ako ima takvih, šta misli ko će da pobedi na izboru za precednika kompanije?
    Ja lično mislim da će Džesika, ali bio bi dosta jeben obrt kada bi Hardman pobedio...

Odgovor si dobio ako si odgledao ovu poslednju epizodu. :)

Inače Blejče, meni se u seriji mnogo više dopala Dženi od Rejčel, ali se nije pojavljivala pa sam na nju zaboravio.

Ma super je i Dženi, ali Rejčel iako ima one pege ili šta su već na licu, mi je toliko prelepa da ja to ne mogu da opišem. :) Kako sam se razočarao na kraju, 'bem ti život. A nove epizode tek u januaru... Doduše, nisam nešto preterano lud za serijom, tako da ću izdržati. :) Mnogo više iščekujem novu sezonu Dekstera i ovaj nastavak BB-a. :)
    Inače, Arčer arči. :D Stvarno je dosta dobra serija. Kad god naletim na Fox Crime-u, obavezno pogledam, ali me mrzi da je skidam celu. :)

2. Preporučujem Monkey Dust, britanska animirana serija. Nešto apsolutno genijalno i po mom skromnom mišljenju u mnogim aspektima bolje i od Saut Parka, Simpsonova, Femili gaja... Pogledajte ovo ispod, a pogledajte i link na mom profilu=)
    http://www.youtube.com/watch?v=9cTDKQ7DFpA

3. Jel gledao neko poslednji don, serija je iz 97 radjena prema knjizi Marija Puza. Ja odgledao samo jednu epizodu i extra je ali hocu prvo knjigu da procitam. Kazu da mu je to mozda najbolja knjiga posle Kuma. A procitao sam kuma i jeste film vrhunski ali ne moze se porediti sa knjigom.

4. Ma super je i Dženi, ali Rejčel iako ima one pege ili šta su već na licu, mi je toliko prelepa da ja to ne mogu da opišem. :) Kako sam se razočarao na kraju, 'bem ti život. A nove epizode tek u januaru... Doduše, nisam nešto preterano lud za serijom, tako da ću izdržati. :) Mnogo više iščekujem novu sezonu Dekstera i ovaj nastavak BB-a. :)

A je l' si ti video ovu novu, iz poslednje epizode? Kakvu sisu ima, a i cela je dobra, malo joj samo u licu fali. Rejčel je sama kriva za ono što se desilo na kraju, ko je bre jebe kad je neodlučna.

5. Sta znam, trazim sada dodgledam nesto...
    Gledam, naravno kada izadju epizode...
    Breaking bad
    Suits
    Californication
    The walking dead
    Dexter
    Game of thrones...

Jbg, to sad nista ne ide, tek ce Dexter uskoro da krene...E sad, vec par meseci gledam Rescue me, nije losa serija, mada nista spec.Odgledao sam THE LEAGUE i serija jebe, komedija je,traju 25 min epizode, i mislim da ce sada cetvrta sezona dizadje. Trazim sada, nemam pojma sta. Gleda mi se nesto fazon Lost-a, ali nikako da se odlucim. Biram izmedju Supernaturala, Terranove, Arrested developmenta...Ako je neko gledao neku od ove 3, neka kaze svoje misljenje. A s' obzirom da za ove gore serije svi znaju, opet kazem The League, serija jebe mame kako je dobra, odavno se nisam smejao tako. Mada mozda da pocnem How I met your mother da gledam, kazu da je kul. Dok one strebere ne mogu da podnesem...

6. Toplo preporučujem Supernatural. Ako si muško, svidjeće ti se, oduševićeš se. :D

7. Prosli put kad sam pogledao, bio sam musko. :D E, a Nip/tuck, kakva je serija? jel za ribe ili? mada sam cuo da ovi likovi udjose u svaku zenku u seriji, tako da verujem da bih mogao da propratim. Ima li neku radnju, ili samo kenjaju?

EDIT: Jel supernatural traje epizoda 45 min? Jbt, ima 8 sezona, krvav je to leba...

8. Meni svi preporučuju Kelifornikejšn, ubacio sam ga u kolekciju jesen-zima.

9. Meni se svidja. Mislim nerealna je serija, ali ja gotivim taj humor, tako da mozes da je gledas pred spavanje ili da ubijes vreme ponekad...

10. UUUUUUUUU! vrh! :D (govorim o nip/tuck) :D
    Mislim, da odgledaš par epizoda, rek'o bi da je puka jebačina, al' ako gledaš ispočetka fino-ima kul priču, baš te uvuče. :D
    Iskreno, ja počela gledati zbog Juliana McMahona, al' sam se oduševila. Uopšte nije "za ribe", više je za muškarce, zbog silnih predobrih riba koje prođu kroz svaku epizodu.
    Kako god, odlična serija. :D

11. Law & Order; Castle, meni jako gotivne serije.

12. Jel supernatural traje epizoda 45 min? Jbt, ima 8 sezona, krvav je to leba... VIdecem'...Posle Losta sam mislio da necu moci da nadjem seriju koja mi se svidja, ali mi je Suits predobra, i Dexter mi je do jaja. Ove ostale,manje vise, Walking dead mi je ok, Breaking bad nista specijalno,a dobro Game of thrones je prica za sebe, nju ne racunam. :D

13. Supernatural 40 min. :)
    Vjeruj mi, od prve do šeste, svaka sezona je sve bolja i bolja, ne možeš da prestaneš da gledaš, i sedma je usrala sve. :)

14. ahahhaha...Do jaja. :D Sad mi se ne gleda. :D

15. Bacaj se na nip/tuck. :D

16. Dobra serija je bila 4400, ali mislim da nisam odgledao celu. Prve dve sezone sam gledao.

17. Hvala na predlozima, videcu sta cu...Moram nesto izmedju Dextera da gledam, ne mogu nedelju dana da cekam epizode...

18. "How not to live your life" - šteta što je nedovršena, fina doza britanskog humora.

19. Juuuu... Odlicna!
    http://www.imdb.com/title/tt1586680/

Ali US version, ne Uk...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.