Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
sisaj kurac plidu.
Pepsi, nema tu nikakvog ukusa, ako ti je dobra neka trešina, onda nisi relevantan. Sve ispod ocjene 7 ima dobar razlog za tu ocjenu odnosno to znači da je jedva gledljivo. Ako tako nesto preporucis kao izvrsno, onda imas problem s ukusom odnosno neukusom.
pliduu samo hoce da kaze da ako malo ljudi vozi ferarija da je u pitanju lose auto
Ne nego ako vecina ljudi (pa i oni kompetentni za ocjenu) kazu da je ford multipla smece, onda je ona smece bez obzira sto je ti voyis hehe
I okej mi je da celtic voli sve zive filmove i preporucuje ih makar s ocjenom 4/10 ali onda celtic nije relevantan da njegove preporuke isprate šire mase
pa zashto onda puno ljudi vozi multiplu a malo ferarija jeli mejmune
samo da znate da nije bitno sta vozis nego kakav si covek a sto se celtovih preporuka tice ja se pitam dal ima neka serija koju nije preporucio
Ima ih puno, lab. Jbg, ne sviđa mi se serija, okrenem glavu,
sviđa mi se - pogledam i to je to.
e recimi o witcheru cetvrtoj sezoni.ja sam gledao odavno, ne znam ni koliko sam sezona odgledao.prevelika je pauza i debili nisu trebali ni da nastave onda.
Pazi sad - nisam gledao seriju. Fantastika me ne drži za ekran.
Bitcher serija je od samog početka govnurda i kako sezone prolaze to je sve gore i gore. I onaj mučenik Kavil koji iako po izgledu nikad nije ni trebo da bude Geralt makar je prihvatio ulogu iz neke ljubavi prema priči i dao sve od sebe da odradi poso kako treba, onog trenutka kad je i on skontao sa kakvim demonskim netflix ološem ima posla i napustio seriju to je bio znak da nema dalje, preljeva. Četvrtu sezonu još nisam pogledo mrsko mi ali sve su naznake da je sranjetina.
Vičer ima 4 sezone?? Lele lele al ga muzu
Ni prvu nisam dovršio, mozda jesam ne secam se
ok onda nista od gledanja.
Ае дај Хенрија Кавила за Чемс Бонда.
Плиду иди на Подијел подфорум, страну уназад, и одреагуј на моју објаву, питао сам те нешто!