Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Jesam, Dejtonče. Braća su stvarno ubice, a Lars btw do trijes i neke bio fazon klošar i ulični igrač a sad krlja po serijama. Živ je čudo, e!

2. EVO GA!!!!
    Mr Robot S02, Ep1, Part 1

https://rarbg.to/torrent/ljr2q3z

Ko hoće bolju rezoluciju:

https://rarbg.to/torrent/8el1qhd

3. kada sam pogledao prvu epizodu mr robota ja sam bio toliko odusevljen, rekoh sebi nikada slicnu seriju nisam gledao, ovo moze biti najbolja stvar ikada... svakom sledecom epizodom je vise razocaravala serija, a nastavlja i u drugoj sezoni, serija je dobra, ali u odnosu na ono sta sam ocekivao splacina jebena

4. Kakva je 2. sezona Mr. Robota?

5. постоји ли негде линк ка целим сезонама вокин деда и гејмофтронса?

убићу се ако скидам епизоду по епизоду, а био бих јако захвалан ако је неко упућенији и зна ђе има.

едит: за гот сам наш'о линк за прве три сезоне, 11-12 гб, то сам пустио сад, треба ми и ВД ако има ко.

6. од почетка. сад ставио прве три сезоне гот-а, а прво бих одгледао вокиндед ако могу да нађем тако одједаред све.

7. Никако да почнем да гледам ''Trailer park boys'', а чини ми се да је занимљива

8. doktor jankovicu e imas ti srece sto je ta slatka i dobra devojka sa tobom,a vidi se i da je jako pametna srces kao neki cobanin dok pijes iz limenke,prost si i sto je najgore podrigujes devojci u lice...vidi majke ti kad legnete jos joj se samo pokaki na jastuk i uspeo si,bices proglasen za naj decka godine,macho muskarac

9. Какви су то исподпојасни напади, јели?

10. позлатио ти се, санитарни, фала!

11. Kakav walking dead jesi lud sto to

12. A daj da l' me jebeš, nakanim se posle dve godine da gledam i to i got i šta sad, ne valja? Aukurac.

13. Odgledaću makar bilo najgrđe govno koje je snimljeno.

14. Necu da serem posto nisam gledao i ne znam sta volis, ali mislim da ima mnogo boljih

15. nemas frke.
    ukoliko gotivis apokaliticne varijante,bice ti zanimljivo.barem jedno vreme.ko i svaka serija,ubijanje vremena.nije bas potraga za sustinom zivota.sve u svemu,dobra je.

16. Ja sad gledam Brejking bed prvi put keva vam je provaljena glupanderi niste i neće te mi spojlovati ništa! Ko je mudar čovek ja sam
    savršeni trenutak za gledanje kultne serije pola metra dana pred povratak gajbi eh

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.