Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Чини ми се да сам једном вид'о да је селтик качио неких пар сајтова за преводе серија као добре, од којих је један баш хвалио, па ако је могуће - окачи опет, ваљаће ми.

2. Aleksandrehiljadugrama, ili prijevodi online, titlovi.com, podnapisi.net, a ako oš odma engl. titlove, imaš ovo i ovo

EDIT: Gledam novu seriju, Animal Kingdom. Neki naš baja prevodio i jebe u čelo koliko je nenormalan.

Primjer:
    - You wanna beer or somethin'? = 'Oćeš valjevsko ili domaću?
    - No, i'm really tired. = A-a, sjebaću se.
    - Hey, you wanna real drink then? = 'Oćeš pravu brlju da probaš?
    - We got tequila, we got gin = Imamo šećerušu i zemunsku izuvaču.

3. Seltik pored ovolikih serija kad stižeš da budeš otac i muž?

4. Bohore, znaćeš kad budeš otac i muž. Pozdrav, buraz

5. skinuo The Night Of da pogledam, OČEKIVANJA SU VISOKA, videćemo za sat i po javiću vam sve kako je i šta je

pozdrav dž

6. celtic, mene bas nervira kad tako prevode..retardi jebeni.
    night of prva epizoda mnogo jaka jedva cekam da vidim sta ce da se desava
    marko polo-sranje

7. Odgledao prvu epizodu druge sezone Robota. Pa to je strašno koliko je glupa, retardirana i pretenciozna serija. Mslim - hakeri da menjaju svet?! Tipična malagurština od serije!

8. Odgledah obe epizode druge sezone Mr. Robota. Šta znam, očekivao sam pad u kvalitetu ali mi je ovo i dalje vrlo dobro. Malo sporija radnja doduše u drugoj sezoni dosta se vuče misterija oko Tajrela ali mi se sve čini da će ovo biti odlična sezona, skoro kao prva. I da, Tajrelova riba najjača riba svih vremena

pozdrav dž

9. Moja je mana što sve, kad i ako počnem da gledam, gledam do kraja. Posebno ako je precenjeno govno, čisto da se slastim dok je divim gluposti. Jeste Tajlerova žena zlo i to je najgotivnija stvar u seriji. Kad smo kod toga, kako je u filmu umrla femme fatale, tako je sad u serijama oživljavaju. Lep trend.

Evil Corp, pa đe vam suptilnost?!

10. Moja je mana što sve, kad i ako počnem da gledam, gledam do kraja. Posebno ako je precenjeno govno

ono što sam skinuo na random bez neke konsultacije sa internetom:

orphan black sam batalio posle pet epizoda

orange is the new black posle dvadeset minuta

arrow posle dvadeset minuta

možda sam u krivu, ali šta da se radi

a, da, walking dead sam batalio pred kraj treće sezone, on je rekorder, nadam se da aleksandar kilogram neće naći dobar torent

11. To su baš, baš, baš govna. Od precenjenih govana za koje neko pametan i kaže da valja sam odgledao Hanibala, Dekstera, Robota, Master of None (ovo je toliko debilno da stvarno nisam smeo toliko nisko pasti) i BB naravno. Počeo pre neki dan s Rimom, vrhunska serija, ali nikako da završim sezonu.

12. "Зло Д.О.О." се тако "зове" зато што серију гледамо кроз очи Елиота и кроз његово схватање света итд. јеботе исус да ми је динар за сваки пут када сам некоме морао да цртам то сада бих имао жену као Велик јебени.

13. Lolo aleksandrekže nemoj skidati walking dead, najgora i najprecenjenija serija zadnjih 20 godina, bolje uzmi pročitaj istoimeni strip

14. hanibal precenjeno govno, pa treba ti zavrtati usi jako bas jako magarce

15. Mene zanima u kom će pravcu ići Mr. Robot, a i jedva čekam da se pojavi brat (sestra?!) Whiterose :D Inače malo počinje da smara ovo naglašavanje višestrukog poremećaja ličnosti, gledalac počinje da gubi orijentaciju šta je stvarno i šta ne, kad se samo setim da su u 1. sezoni ljudi teoretisali da Tajrel ne postoji tj. da je to još jedna ličnost Eliota. Eto, drago mi je da je to isključeno, nešto kontam da bi ipak bilo previše

16. sve vise jedu govna i guraju klasicnu pricu koja se nalazi u milion drugih serija jebenih

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.