Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. ma najbolja serija u zadnjih 2 god.a mozda i vise

2. Ne znam jel se pojavila bolja serija od prve sezone TD. Ko zna šta će biti na kraju, možda HBO opet napravi minimalistički kraj iako se nadamo nekom uvrnutom plot twistu, a možda i bude neko ludilo na kraju. Još uvek nismo ni blizu motiva za ubistvo ribe. Samo da ne zaseru s tim da je Naz ubio, jer pati od multiple personality disordera, to bi bilo sranje.

3. Majkl K. Vilijams je glumio 3 najveća crna bad-ass madrfakera koja sam ikada video na televiziji ili filmu. Mislim da niko ne bi mogao takvu ulogu bolje od njega da izvede.

4. Elba je taj rang, mada je on možda i najkompletniji crni glumac ikada.

5. Elba šta god da glumi prva asocijacija na njega će mi biti Stringer Bell. Elba jeste kompletniji glumac od gore pomenutog ali mislim da njemu više leže uloge nekih elokventnijih crnaca a Vilijamsu uličnih čamuga sa mudima i mozgom.

6. elba je kompletniji glumac.nece valjda multiple personaliti, nema sanse ispali bi teski retardi.ta tema je toliko istrosena i unakazena.obicno hakeri pate od toga

7. Elba sa tipa 190 visine može biti i crni Istvud i intelektualac. On je NBA za američke crnce.

8. Ja sam jedini kog znam da bih voleo da ga vidim kao Bonda. Pokidao bi kao Bond, svakako bi bio bolji od većine belih Engleza koje su u medijama spominjali kao nove Bondove.

9. Koliko kenjate o seriji sad moram skinuti da vidim o cem se radi...

10. pa bolji bi bio od onog zadnjeg.craig valjda..meni taj glumac izgleda nekako umisljeno i potuljeno.

11. Slažem se za Bonda. I ja sam totalno u fazonu da bi bio idealan tajni agent, a i ima ona teorija da je Džejms Bond code name agenata od posle Drugog svetskog rata, tako da opušteno po tom pitanju. Sad kad uleti Armin i prosere se kako bi idealan Bond bio onaj midžet Hardi xD

12. http://www.imdb.com/title/tt1898069/ kako li ce ovo da bude..serija je radjena po nekom romanu nila gejmena, kakvo prezime, gejmen..

13. Roman je odličan. Nadam se da će ekranizacija biti dobra. Koji crni Hardi. Gotivna je glava ali je previše balvan za Bonda. Tom Hidlston 1000 puta bolji izbor od njega. Skrenuli smo sa teme mnogo ali ko će sad tražiti onu temu za Bonda.

14. Ko bi bio domaći Džejms Bond??

15. amar gile jašarspahić

16. ta uloga bi sigurno pripala bati zivojinovicu

17. al ste brzi usta vas jebem

18. ta uloga bi sigurno pripala bati zivojinovicu

Taj je umro da si živ i zdrav

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.