Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. dropovanje nakon 1. epizode, svaka čast

2. Ne sudi o nečemu ako ne znaš celu priču. I govno si morao da probaš da bi znao da nije dobro

3. skajler najodvratniji lik ikada

4. lik kao lik u seriji zensko je u pitanju da vas preduhitrim xd

5. e Arm radi ovaj link, skida se al ću gledati u Subotu jer je skida oko 18 gigabajta jebeni link

6. pa cela sezona i to 1080 jbg

7. U BB nema jedne jebozovne žene u svih pet sezona. Serem im se u seriju!

8. A cijela. Hvala bebo wtp

9. Бохор, sto nisi u torentu selektovao samo prvu epizodu nubino
    Mickey Savage sobzirom sta je tebi jebozovno bolje da nema takvih

10. e da moze to, samo preko cega skidas ? stopiras daunloud ostalih epizoda i skinuce prvu za cas, dok gledas prvu stavis druga da se skida itd.

11. nemoj biti nub armine, na UTorrent staviš High priority za prvu epizodu a za ostale sve low priority i to je to

12. Dzanki, Armin ima dial-up, o čemu ti pričaš.

13. meni je to sporo opet, imam 10mbs, a serije uglavnom oko 10 epizoda i ne skida svaku jednakom brzinom, ovaj sistem gore mi je najbolji

14. Ajd ostavite Armina ok?

15. e moji vi ja mozda nemam mnogo, ali bar mirno spavam

16. i ja spavam do jaja mirno, kupio neki dan dormeo jastuk od 100 jura

17. Da uzmem jastuk od 100€, i ja bih spavao mirno, da ga ne pokvarim.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.