Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Mr robot SPOJLER 10. EP

jebem mu mater,kad,otvore sa pljuvanjem trampa, koliko prebedno u picku materinu, kakva se,kampanja vodi protiv njega pa,to,je neverovatno i onda kakvo,jebeno,objasnjavanje najveceg doktora filip prajsa
    Sve u svemu dobra ep, uozbiljili su se, kakva ribetina gdja velik bruka

2. od cega ce ovi da naprave 3 i 4 sezonu u narcos bas mi nije jasno.

3. Kolko kidaju Narkosi, to je nevera.

4. stik d poni in mi poket
    aj fech d sutkejs from d ven
    kz if ju vana best
    end ju don ask kveshchns
    den brada am jo men

5. па добро, није баш нешто аргументовао, више је описао свој утисак. али види се по осталим текстовима да више воли трирова генијална издркавања него забавне садржаје. сигурно ником таквом се не би ни свидео ББ.

6. Prove kakav tekst treba da napisem da bi meni popusio kurac?

7. a to se onako kaže, nisam baš sklon kurcu druye

Spojlerče!
    Odličan kraj Narkosa, baš! Bojao sam se da će razvući sa Eskobarom, ali su bili gospoda i ovako ostavili prostora za još epizoda. Mnogo je namazano što se serija ne zove Eskobar, na momente sam bio u fazonu kako im je naziv serije nekako generički, ali je ovo well played.

8. planiraju li da izbace jebeni titl za 10. epizodu mr. robota

9. Hhahaha, najgore od svega što nema ni engleskog a ovi kompresovani snimci imaju loš zvuk realno :(

10. o cemu pricate vi jebeno ? jos sinoc 1080 i 720 prevoda koliko hoces i koji su dosli uz fajl i koje je nasao bsplayer ??

11. gledam sinoć Dogmu i batica svaku drugu rečenicu nije titlovao, pa dobro bre liče

12. Armine, BS Player je bio demode neke 2007. godine. A i daj linkove ovde, mrzi nas da tražimo.

13. hteo sad da okacim sta sam ja skinuo ali maintenance na rarbg do pola 6 jbg
    eo ovaj valja https://www.torrentfunk.com/torrent-details/13348848/mrrobots02e10proper720phdtvx264killersettv.html

14. YouCantHandleTheTruћ
    па добро, није баш нешто аргументовао, више је описао свој утисак. али види се по осталим текстовима да више воли трирова генијална издркавања него забавне садржаје. сигурно ником таквом се не би ни свидео ББ.

Pa dobro, vidi se da je ovo neka matora hipsterčina, kapiram da ide na proteste Ne davimo Beograd, ali ima nekoliko finih opaski.

Zašto? Kada pitate prosečnog fana Brejking Beda zašto je ta serija tako dobra on će vam reći da je, zamisli, zamisao toliko luda i originalna jer je to priča o smušenom i uzornom profesoru hemije koji postaje najveći diler droge u Americi. Znam, svi mi smušeni, uplašeni građani hteli bismo da i sami jednom puknemo, oteramo sve dođavola i krenemo sa druge strane zakona koji je ionako u službi moćnih, a ne običnih ljudi. I onda to čika Hajzenberg uradi umesto nas, a pritom se i bori sa dilemama dostojnim jedino još možda antičke tragedije.

Posebno ovo:

Zašto? Kada pitate prosečnog fana Brejking Beda zašto je ta serija tako dobra on će vam reći da je, zamisli, zamisao toliko luda i originalna jer je to priča o smušenom i uzornom profesoru hemije koji postaje najveći diler droge u Americi.

15. Prov, zašto imaš problem sa ljudima koji idu na proteste pod nazivom Ne davimo BG, protiv Sline i ostale slinave bagre? Jbt svaki drugi post ti pomeneš "a kontam da je to lik koji ide na proteste". Em smaraš, em nisi u pravu, jesi ti sns-ovski insajder sendvičar?

16. Zašto? Kada pitate prosečnog fana Brejking Beda zašto je ta serija tako dobra on će vam reći da je, zamisli, zamisao toliko luda i originalna jer je to priča o smušenom i uzornom profesoru hemije koji postaje najveći diler droge u Americi. Znam, svi mi smušeni, uplašeni građani hteli bismo da i sami jednom puknemo, oteramo sve dođavola i krenemo sa druge strane zakona koji je ionako u službi moćnih, a ne običnih ljudi. I onda to čika Hajzenberg uradi umesto nas, a pritom se i bori sa dilemama dostojnim jedino još možda antičke tragedije.

ovo nema nikakvu poentu, ljudima se svidja ideja, pa sta sa tim..prosecan fan BB, sad su kao ljudi koji vole BB u rangu sa onima sto gledaju grand.a nigde lik nije ukazao na neke mane.da je ukazao na neke mane onda ok ovako kapiram da je klasican kontras ili lik koga u filmu zanima samo fotografija.BB nema umetnicku vrednost, ne znam kakvu je to umetnost ocekivao u krimi seriji.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.