walking dead najveće smeće trenutno od aktivnih serija, ja sam dropovao čini mi se tokom 4. sezone, žalim svakog dana što nisam to uradio barem 2 sezone ranije, serija je jebeni užas prepun filera dok je strip odličan i svima ga preporučujem.
Ta detektivka Depjero, kako iritantna pojava od glumice. Međutim, gospođa Džoana Velik, stvarno žena kojoj niko ne bi mogao da kaže ne. Da li mi se učinilo ili je Dark Army pobio sve ljude bliske Eliotu u onom rempidžu što su napravili na kraju epizode?
Džanki, neću gledati Atlantu ni Get Down. Crnci su dobru muziku pravili prije 100 godina, samo dok su je svirali rukama, a sa hip-hopom i geto mafija govnima su propali u mojim očima i kao crnci i kao komunisti. Zamisli da kažem, imam 100 GB hip-hopa na mail.ru, sramota.
odgledah upravo pretposlednju epizodu robota (1. deo finala), dosta bizarna i čudna epizoda, da ne spojlujem dalje ali vrlo dobra epizoda po meni, možda i najbolja u ovoj sezoni, i naravno zadnjih 5 minuta epizode sada već tradicionalno jebanje u mozak :D
i naravno svratih na dragi reddit kako bih video par teorijica oko kraja ove epizode i počnem da cenim seriju za nekih 30% više kad vidim one ludačke postove
hahahah xD
walking dead najveće smeće trenutno od aktivnih serija, ja sam dropovao čini mi se tokom 4. sezone, žalim svakog dana što nisam to uradio barem 2 sezone ranije, serija je jebeni užas prepun filera dok je strip odličan i svima ga preporučujem.
valjda je jasno kakva je serija sa onim prejadnim cliff-hangerom i Neaganom. jadnici jadni
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=12&nav_id=1175681
..ipak, odredjeni dogadjaji, likovi i nazivi mesta promenjeni su za potrebe serije..
lik se u seriji bahati po vilama a vamo spavali po stalama zajedno sa teladima, ko bi to gledao..
Pa da jbg, mada pitanje i sin koliko sere
Ali jebem ti detektivka iz mr robota dominik depjero je cerka meril strip jebote ja vidim na nekoga lici
deveta epizoda 2. sezone Farga. Kakvo jebeno uživanje, prelepo
Ta detektivka Depjero, kako iritantna pojava od glumice. Međutim, gospođa Džoana Velik, stvarno žena kojoj niko ne bi mogao da kaže ne. Da li mi se učinilo ili je Dark Army pobio sve ljude bliske Eliotu u onom rempidžu što su napravili na kraju epizode?
kom rempidžu? pa skinuli su samo Cisca i možda Darlin
Darlin je ziva sagla se ma vreme, a onom birazeru prosuli mozak
jeri ste gledali stranger things bas je lijepa serija
pa i ja cenim Armine, Cisco je u suštini nebitan, više je služio kao lik koji kupi sranja koja je glupača darlin ostavila iza sebe. RIP legendo
Nego, je l' gledao ko ili planira gledanje Atlante i The Get Down?
Mr Robot se spominje? Odustao sam posle 4 epizode, islo je nekom silaznom putanjom nisam mogao da izdrzim kolicinu smeca
"Najlakše je predati se kao mala pičkica dostajebilovska. Samo hrabri nastavljaju ponosno gazeći sav taj treš dok ne dođu do onog glavnog - SUŠTINE."
Dr Zoran Đinđić
Džanki, neću gledati Atlantu ni Get Down. Crnci su dobru muziku pravili prije 100 godina, samo dok su je svirali rukama, a sa hip-hopom i geto mafija govnima su propali u mojim očima i kao crnci i kao komunisti. Zamisli da kažem, imam 100 GB hip-hopa na mail.ru, sramota.
Otprilike ovako:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/79/55/1b/79551bf488b1daea3e36ed2257128485.jpg
selt baci preporuku za neku seriju u pvt
Bacio!
odgledah upravo pretposlednju epizodu robota (1. deo finala), dosta bizarna i čudna epizoda, da ne spojlujem dalje ali vrlo dobra epizoda po meni, možda i najbolja u ovoj sezoni, i naravno zadnjih 5 minuta epizode sada već tradicionalno jebanje u mozak :D
i naravno svratih na dragi reddit kako bih video par teorijica oko kraja ove epizode i počnem da cenim seriju za nekih 30% više kad vidim one ludačke postove