Prijava

Izgleda da nije. Ili jeste al joj se nije svidelo

Ovaj The expanse dobra serija, ko voli sf.


A police detective in the asteroid belt, the first officer of an interplanetary ice freighter and an earth-bound United Nations executive slowly discover a vast conspiracy that threatens the Earth's rebellious colony on the asteroid belt.

Haha Skauz. Expanse me iznenadio, obzirom da ne volim fantastiku.

http://www.imdb.com/title/tt1984119/?pf_rd_m=A2FGELUUNOQJNL&pf_rd_p=2240084122&pf_rd_r=0XTFKMR3NXHJ3QE5JAR2&pf_rd_s=center-1&pf_rd_t=15506&pf_rd_i=tvmeter&ref_=chttvm_tt_44

ovo mi izgleda zanimljivo, mada nit sam gledao film taj nit znam o kakvoj je svadji rec, ali zato valja i pogledati

ne znam sto je link ovakav xd

Armine, može i ovako, sve iza ovog / moš obrisati ;-)

http://www.imdb.com/title/tt1984119/

http://www.imdb.com/title/tt3230854/

Odlična prva sezona, odličnih 3-4 epizode u drugoj. E onda potop. Razvučeno, patetično, sjebano do koske. Priča i dalje ima veliki potencijal, al ako nastave ovako dajem im još jednu sezonu trajanja.

Horas i Pit je nesto jedinstveno i neponovljivo, skroz neobican koncept serije. Verovatno ce odvratiti dosta ljudi od gledanja sporom radnjom, ali humor je maltene svugde prisutan cak i u tuznim, bizarnim situacijama. U osnovi je ovo drama, humor nije nametljiv, samo ga treba prepoznati bez tipicne debillne potrebe pojedinih reditelja da ubaci smejanje publike u pozadini... Meni je ovo bas fino leglo posle zavrsenog GOT-a i raznih belih hodaca, zmajeva, sisa, jebacine, i gomilu nekih nelogicnosti koje se tamo pojavljuju.
Hvala Armine na odlicnoj preporuci.

Jel se jos snima to brt?

Nikolas gledaj Curb your enthusiasm, samo preguraj pola prve sezone dok ne zapocne ludilo, a mozes i Louie, isto je sjebano depresivan humor kao u Horasu i Pitu.

dajte mi neku seriju da je bingujem nocas da je otkinem od kurca...nesto sam sav skenjan..sta je ovaj leftovers vidim dzanki masovno lajkuje na fb..

Sta znaci bingovanje?

binge-watching
Watching a TV series in like a week with multiple seasons, and getting little to no sleep.

i am currently binge-watching all 10 seasons of Supernatural.
or
I binge watched 10 years of television in 2 weeks!

haha radj ko oni gastarbajteri iz njemacke kad se vrate kuci pa kao zaboravili srpski xd

Za bingovanje nista jace od Dextera (makar prve 4 sezone), ne mozes da batalis gledas, povremeno izdrkas na La gvardiju i onu britanku u drugoj sezoni.

:D

Al ovo sam kopirao na engleskom jeziku da bi video da nije bingovanje, nego bindžovanje, nzn kako biste rekli vi dole