Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Ove godine će biti i Kalifornikejšn

Fak jea!

2. E to sam video danas na fox life-u reklamu... dobra a?

Одличне прве две сезоне, после остаје само пар ликова и од треће сам одгледала само пар епизода, нису нешто.

3. Ne volim istražiteljske serije, ali me je ova oduševila i juče sam sve epizode odgledao. Ove godine se snima treća sezona.

4. Entourage,tj svita. Dojajajajaja

5. Grifine, pise na IMDB-u da Breaking Bad nastavlja 14. Jula

6. Auuu rođače al' sam se ja istripovao... Bolje da obrišemo ove postove. :D

7. Idi bre u kurac, ja vec poceo da drhtim od uzbudjenja kacam procitao tvoj post :)

8. Ђе има да се гледају серије онлајн? Не ради ми филмовизија, мајке им га капиталистичке!

9. Skini bre jebote. Šta oš da gledaš?

10. Ма мрзи ме да скидам. А не смем да кажем шта оћу да гледам, ће кажете да сам дерпе. лоло

11. Poceo da gledam Misfits, svidja mi se, Nejtan je najbolji karakter u poslednjih 5 godina svih serija koje sam gledao...Ali kapiram da se na njega misli da ce da ode, tako da jbg...

12. Shekaa
    Entourage,tj svita. Dojajajajaja

Погледао две епизоде, сјеб'о се, на хард диск на којем ми је стојала се посрао, бацио бомбу на њега и закопао га у дворишту.
    Јебо мајку, никад гору серију у животу нисам гледао. А тек глума! Главног глумца треба удавити у плитком потоку, дати му вјештачко дисање да оживи, па га опет удавити.

13. Za 15-16-17-18, skinse.

14. Opusti se pope!

Немаш представу колико сам опуштено написао тај пост. Сад сам се накркао, попио чашу вина и извалио се. Не може опушћеније :) Само сам искрен био...

Ne znam Faco, ja sam pre za ovu varijantu. :D

Тај рад! Ево завршавам другу сезону, не мож' човјек престати гледати...

15. Pa to je bio moj dobronamerni savet. Nemoj se ljutiti.
    Samo sam želeo da pomognem...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.