Aha, keva stjuardesa, ćale alkos, razvod, mali ide kod njenih, ali obožava drugog dedu i sa njim gleda da provede najviše vremena (i sa dedinim džukcem). Deda na kraju mislim umire pred njim i klinac ostaje da živi u toj katastrofa toksičnoj i nenormalnoj sredini. Prava vojvodjanska serija.
Djuricka ne volim jer svako ko odabere glumacki put ruskih negativaca, to ne mogu da gotivim, kolke god pare bile u pitanju. Osim toga imao je tu epizodu u filmu gde su srbi krvoloci... sad u stranger things je skroz ok, al opet nista spec, da padaju gaće
Ne nije sranje brt skroz je kvalitetna serija wau magija letenje putovanje u druge dimenzije, samo još fale laseri i vanzemaljci pa da upotpune doživljaj kvalitetnog umetničkog dela. Sci-fi debili popeli ste mi se na ovo malo kurca i u samom vrhu ste uz weebove i capeshit retarde.
Kako ce se Sol oprati od ovoga.
у свом стилу :Д
Pa sigurno :)
Bice zanimljivo za videti.
Seća li se neko ove serije? https://www.youtube.com/watch?v=XiNRmwg6MjI&ab_channel=Marko%C5%A0olaji%C4%87 Malo je nešto bilo epizoda i nije nešto naročito dobro prošla. Dečak i deda, i skroz sjebani roditelji i valda pas, ne znam, mislim da je imala nekakav pretužan kraj.
Previše depresivno
Aha, keva stjuardesa, ćale alkos, razvod, mali ide kod njenih, ali obožava drugog dedu i sa njim gleda da provede najviše vremena (i sa dedinim džukcem). Deda na kraju mislim umire pred njim i klinac ostaje da živi u toj katastrofa toksičnoj i nenormalnoj sredini. Prava vojvodjanska serija.
Zaboravih da spomenem, u novoj sezoni Stranger Thingsa glumi Đuričko..
Ne znam kakvo mišljenje o njemu vlada u Srbiji ali poslije uloge u Rodama prosto ne mogu da ga ne gotivim
Sranje serija sranje glumac sve najbolje tebi i tvojima
Ja mislio to neko klinačko sranje
Pa jeste prilično sta znam, čitao kinga kao mali pa mi nostalgija
Djuricka ne volim jer svako ko odabere glumacki put ruskih negativaca, to ne mogu da gotivim, kolke god pare bile u pitanju. Osim toga imao je tu epizodu u filmu gde su srbi krvoloci... sad u stranger things je skroz ok, al opet nista spec, da padaju gaće
Dobar je Djuricko u For all mankind, tu je bas briljirao, glumi kosmonauta pozitivca, i odudara po kvalitetu glume od ostalih jako.
Stranger things sranje a, takvi kao ti su ubili zorana
Ne nije sranje brt skroz je kvalitetna serija wau magija letenje putovanje u druge dimenzije, samo još fale laseri i vanzemaljci pa da upotpune doživljaj kvalitetnog umetničkog dela. Sci-fi debili popeli ste mi se na ovo malo kurca i u samom vrhu ste uz weebove i capeshit retarde.
Brt deca neka glume neko ludilo kako nije sranje alo
Ma normalno da je sranje, ali zabavno je na momente
A da, zaboravio sam da je vukajlijasima sve sranje
https://www.youtube.com/watch?v=Xj2b0swdpX8
И трећа сезона исто одлична, можда и најбоља до сада....
Meni tanka, inače je serija vrh al ova sezona svega tri epizode dobre :/