Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Мени се доста допала, можда сам још био под утиском оне задње епизоде па ми је деловала генерално боља него што јесте, ал' цео серијал и ван задње сезоне је доста добар....

2. sad videh the boys 3 sezona

3. Ma sprdnja totalna, druga scena u prvoj epizodi trece sezone jedna od bolesnijih stvari koje sam video (;

4. Nikako da sednem da odgledam Carnivale, a to je bas ono old skul hbo kvltčina.

5. Carnivale je odlicna, samo koliko se secam nije dovrsena, ili je nesto zbrzano, bas sam davno gledao

6. Carnival na pinku nekad pustali, kako kad pohvatam epizodu fazon pola 12 noću išla tako nešto.
    Dobro me podsetiste šibnite torent ako nađete dobar. Klensi Braun prejeben uvek.
    Lestat, onaj Sharp torent stao posle 10gb, mulo :(

7. poslao sam ti neke u pp da probas

8. Можда тренутно? Скида код мене солидно и даље.

9. Bukv na jutjubu ful epizode

10. Sta skidate te torrente koji kurac nije 2006, skini Stremio, imas one torrent add-onse i samo upališ bukv full hd 4k, ne zatrpava ti memoriju samo gledas

11. Tako ja gledam ove tipa amazon prime tacnije sve sto nema na hbo i netflixu (koje imam regularno na tvu)

12. Нисам то никад користио али генерално сам избегавао пре док ми је био срање нет да гледам било шта онлајн, стално чекао учитавања и нисам могао да враћам сцене уназад ко човек. На торентима релативно лако нађем одличне снимке, остала навика.

13. Brate sad su interneti brzi, gige u minuti znaci nemojte biti ludi bar sad kad ima tih open source platformi samo pali gledaj mislim ja ne koristim jer mi jako rijetko i treba ta piraterija (ne igram igrice a imam ove streaming service) ali ono sigurnije je od kojekakvih torrenta s piratebaya

14. Ма исти ми рац, скинем све за пар минута и немам проблеме с вирусима, али пробаћу и Stremio ако затреба. Овај користим много више од пајретбеја ако иког занима. https://1337x.to/home/

15. 1337x jeste dobar, ali svaki klik otvara pop-up, pa se mora taj tab odmah ubit da se ne desi nešto pogano.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.