Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Препоручујем аутору филма "Кад порастем бићу кенгур" да направи истоимену серију... Знам да није ово тема за то, ал' свакако препоручујем...

2. povukli su je iz emitovanja, ne znam zbog čega, valjda će je kasnije pustiti, peta je već izašla

kaže na vikipediji ovo

The series fourth episode, "Œuf", which revolved around kidnapped children who had been brainwashed into murdering their own former families, was pulled from the schedule at the request of creator Bryan Fuller. The episode will still be broadcast in other countries.42 This was not a result of the Boston Marathon bombings as some reports have indicated, but was actually decided just hours beforehand.43 Fuller said of the decision, "With this episode, it wasn't about the graphic imagery or violence. It was the associations that came with the subject matter that I felt would inhibit the enjoyment of the overall episode. It was my own sensitivity... We want to be respectful of the social climate we're in right now".

3. našao sam i ovo, al i dalje mi nije jasno, valjda reditelja podseća epizoda na neki masakr što se desio nakon toga što je on napravio epizodu, pa misli da je neprikladno da je pusti, ne kontam

http://www.deadline.com/2013/04/nbcs-hannibal-drops-episode-involving-children-killing-children/

4. ово с википедије нешто лаже лик.

5. It was the associations that came with the subject matter that I felt would inhibit the enjoyment of the overall episode.

хаха каква реторика лажова. шта кења. биће да су само добили налог да не пуштају због оног масакра у сенди хук школи, ал не капирам што не каже тако.

6. Cekajte bre, jel ova epizoda Hanibala ''Coquilles'' cetvrta il peta? Koj kurac?

7. Peta, četvrta ide naknadno.
    EDIT: Ta što si napisao je 4.

8. Uff...a ova ''Œuf'' je cetvrta? Cekamo onda cetvrtu...i napominjem po 14. put da serija kida lolo

9. Dzankee
    Cekajte bre, jel ova epizoda Hanibala ''Coquilles'' cetvrta il peta? Koj kurac?

Мислим да су због оног срања у Бостону одложили премијеру.

10. Jebiga na IMDB piše da je Coquilles četvrta, a na Vikipediji i torentu da je peta... Ko će ga znati.

11. coquilles je peta, odgledao sam je upravo

12. To ti kazem Larry, vidis da se i oni zbunili lolo... ali... kako da covek gleda 5. kad nije izasla 4. :D

Da provirone, zbog sranja u Bostonu...malopre sam procitao negde na netu..

13. Lud svet. :D
    Mada mislim da je to baronija, i Revolušn su odložili zbog Bostona, pa su sad u ponedeljak nastavili redovno. Mislim da je pre zbog sadržaja epizode.

14. и онда ће да се изгуби нит серије и радње. браво. БАЦИЛИ БОМБУ АЈ САД ДА ИСПАШТАЈУ НЕВИНИ ЉУДИ У СРБИЈИ А

15. ma mislim da je zbog onog masakra u onoj školi, al opet, glup razlog. i nije se nešto mnogo izgubilo u kontinuitetu, pošto je slučaj u 4. epizodi nevezan za ovaj u 5. al opet je sranje, ima u svakoj epizodi nekih finesa sa likovima, mene zanima šta je bilo sa hanibalom i onom devojčicom, to je verovatno u četvrtoj, a u petoj ni pomena.

16. Jbte, večeras ide peta epizoda. Do jutra će verovatno biti na TPB-u. Svejedno, sranje što ovako remete kontinuitet.

17. http://www.imdb.com/title/tt1258189/
    Nije nova, al čini mi se da nije jako popularizovana...
    Odgledao sam prvu epizodu i liči da vredi gledanja

18. Hannibal , epizoda 4 nece biti emitovana. Danas je NBC objavio tu neemitovanu epizodu, ali samo odredjene segmente, kako bi gledaoci uhvatili vezu izmedju epizoda 3 i 5. Ta neoficijelna i nepotpuna epizoda 4 je dostupna za skidanje.

19. http://www.imdb.com/title/tt0387199/
    Није на одмет да се подсјетимо, а друге упозоримо да је ово
    http://www.dodaj.rs/f/1/v8/22Wi3KUx/0-spongebob-rainbowlarge.jpg

20. Jel gledao neko Homeland ? Planiram da je skinem, mišljenje ? AKo je bilo jbg, mrzi me da tražim.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.