Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
TBBT je zesce govno od serije.
Meni je ''Kaplig'' prosečna... glupi Britanci nešto tamo-vamo al' može čovek da se nasmeje.
Мени је Каплинг нешто најјаче што сам гледао последњих година. Ал оно, ја готивим Британски хумор. С друге стране, увек сам мислио да је Калифорникејшн велика глупост.
Dobra je Kapling gledao pre dok je bila na TVu.
Posle Lost-a mi ništa nije drugo leglo, osim Fringe. Hvala Zapati na preporuci, a ja je preporučujem dalje.
Ko je voleo X Files, voleće i ovo, kome je Lost bio dobar, isto tako. Neke epizode su "stendaloun", posebno na početku, kasnije su sve više posvećene glavnoj priči. Trenutno sam na trećoj sezoni i sve je bolje. Valjda ga neće ujebati nekom religijom, kao što Lost upropastiše u zadnjoj sezoni.
bila pre jedno 4-5 godina možda i jače jedna britanska poludrama polukomendija polu porodična serija. jedan visoki blago kovrdžavi malo proćelavi glumac i njegova pička i jedan omanji debeljuškasti svetlo smeđi glumac s jarećom bradom od 20 dana i neka njegova pička. možda je tu bila i jedna lepa crnka s nekim svojim dečkom, bemliga.sećam da se da sam gotivio tu seriju.
sad, ko će ga znati kako se zove...
edit: posle petominutnog guglanja, našo sam!
http://www.imdb.com/title/tt0168596/
Ma samo iznova i iznova ''Love and married'' i to je to :D
Elem, ja volim ove sa FOX-a ''Bones'' ''Castle'' ''Criminal minds''...
Jedino The Wire gotivim iako sam i nju samo par puta nahvatao na TVu al sam gledao u dahu te epizode a inače ne volim pandursko, dektektivske, forenzičarske serije jer su sve na isti fazon i smaraju.
Felicity JEME.
Jeste tako, al' ja ih baš gotivim. :D
Da l' se seća neko serije Milenijum, išla je krajem devedesetih, početkom dveiljaditih http://www.imdb.com/title/tt0115270/ ?
Gledao samo pilot epizodu i sudeći po njoj, mnogo dobra dobra serija.
http://www.imdb.com/title/tt0348913/
Ja, gledao sam sve dok se nije (valjda drugi serijal) zavrsilo sve sa apokalipsom... Medjutim, kako to obicno biva, sve su usrali sa nastavkom, jbga Kris Karter je bio dobar na pocetku ali posle je prolupao zbog para...
Jedino The Wire gotivim iako sam i nju samo par puta nahvatao na TVu al sam gledao u dahu te epizode a inače ne volim pandursko, dektektivske, forenzičarske serije jer su sve na isti fazon i smaraju.
Najbolja (i jedina sto se mene tice) detektivska serija je Homicide: Life on the street... Uradjena po knjizi koju je napisao novinar koji je godinu dana saradjivao sa Baltimorskom policijom, i poprilicno je realna, ima par fenomenalnih epizoda, sjajne glumce, ali malo je poceo da slabi kvalitet u zavrsnim serijalima...
Sve ostale detektivske serije su debilne, na isti kalup, i ciljaju pre-teen populaciju ili odraslu populaciju sa ne bas puno klikera... Uostalom, po meni, vecina serija su prosto gubljenje vremena, velika cast izuzecima...
A nije radi zbog?
Nisam gledao ove novije sezone, ali odgledao sam barem jedno 10-ak epizoda i ono što sam video, bolje da nisam.
Samo jedno pitanje: znači Pip šou je stoprocentno jako dobra serija, pošto sam je skinuo i planiram da krenem da je gledam? :D
Peep show je dobra serija, ne sećam se kad sam se zadnji put naglas smijao tako nekom filmu ili seriji. nema vještačkog smijeha, glumci su uvjerljivi i kratko serija traje, 20 minuta. Pogledaj pa javi.
Peep show je ok serija a ako nisi gledao Men behaving badly može da ti bude vrhunska. Previše sličnosti ima sa Men behaving badly koja je ipak za klasu bolja od Peep show, na trenutke sam hteo da zalepim minus na plagiranje i redefinisanje lolo
Al dobra serija, Englezi. Smejaćeš se svakako.
To sam gledao kao nackli i jeste dobra, odlična al sam pričao za ove zadnjih par godina. Sve su mahom govno na isti kalup i ne mogu da ih gledam uopšte a The Wire sam čak jedno vreme i malo pratio na TVu i čak bi je i skinuo i gledao al nemam sad vremena da gledam po 6-7 epizoda dnevno a nemam karakter da kad se navučem na seriju gledam manje.
Da, Homicide jebe, detektiv Manč je jedan od najgotivnijih likova svih vremena.
e koja je fora sa 4. epizodom hanibala el skontao neko da su je preskočili?
ја тек почо прву ал да јбт?
http://www.imdb.com/title/tt2243973/episodes?season=1&ref_=tt_eps_sn_1
5. епизода 25. априла
4. епизода 1. маја
дал је грешка или је неки трип у серији.