Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Simpsonove,Battlestar Galactica,Dragon ball...

2. Lost definitivno...dobra prica, odlicna gluma, dosta originalnosti...kod nas bi se klala sa spanskim i turskim serijama, da su je samo pustali svaki dan...

3. the big bang theory,modern family,how i met your mother,arrested development...

4. The walking dead (nedavno pocela serija ima na megavideo samo naguglajte) nako moze proc kao zanimljiva... upucani policajac se budi u bolnici i shvata dok je on lezao u bolnici napolju se nesto desilo i svuda su zombiji... i sad on trazi zenu i sina...

5. Only fools and horses,,HIMYM,Big Bang Theory,That 70's Show...

6. Сад сам скинуо Хауса, укључујући неке епизоде из седме сезоне. Шта да ти кажем. Хаус је Хаус..

7. SuperNatural!!

Odlicna serija.

8. dzanke aj napisi o cemu se radi cuo sam da je dobra
    ja jos jednom smara sa "breaking bad" odgledah sve tri sezone serija jebe kevu kako je dobra

9. fringe, haven, spooks, the event, the walking dead
    Osim Spooks-a sve su horori i sf

10. Scrubs,MD House,Desperate Housewives.
    Dodaću još nešto ak' se setim. :)

11. ma bre...The Family Guy!

12. Entourage. Definitivno. Ponekad palim TV samo zbog te serije :)

13. I ja ću da preporučim The Walking Dead, mada tek je 7 epizoda snimljeno. Druga sezona se očekuje u oktobru 2011. Al' jebačka stvar, naročito za one koji se lože na zombi apokalipse.

14. Ja ne bih preporučio gledanje serija, ali ako planirate da (ponovo) uništite godišnji/ispitni rok sebi iznova opravdavanim nejebanjem, neka to bude uz:

1. House MD (mrzi sve i ne voli ništa, zna mnogo, al' ga boli kurac)
    2. South Park (neverovatno spretna i beskrajno šarmantna refleksija nasumičnih pitanja savremenog društva, jedina sintaksa višeg reda uključuje same likove, i smatram je remek delom)
    3. Ipak pojebati nešto, makar i za novce

15. hmmm, recimo, SImpsonovi su ok i Selo gori a baba se češlja! LolZ

16. Oridjinali svojevremeno...

17. Ne znam jel neko predložio Lie to me. Odlična serija ,glavnu ulogu igra Tim Roth. On je psiholog ekspert za otkrivanje laži na osnovu mikroekspresija.

http://www.youtube.com/watch?v=l9vYSBR9nio

18. breaking bad, six feet under, walking dead, dexter obavezno