Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. Definitivno Dekstera, jer vidim da ne gleda baš mnogo ljudi...

2. Kako ne gledam Dextera, lebac te jebo! Odgledala sve sezone, potpuno sam opsednuta :D

3. The walking dead opasna serija...Večeras ima u 00:15 na fox crimeu čini mi se.

4. robinja isaura (izvorna verzija)

5. Kako ne gledam Dextera, lebac te jebo! Odgledala sve sezone, potpuno sam opsednuta :D

Oooo, bravo, to se ceni i poštuje! :D Ne znam, koga god da pitam, retko ko gleda. Hteo bih da pitam nekoga, ako ima neko ko gleda ili da je gledao, kakva je serija Six feet under? Izgleda mi dobro, ali ne bih baš krenuo da je gledam ako ne znam da je vrhunska.

Антураж је супер лаганица, врх серија, начи баш ти жао кад се заврши, гледајте обавезно.

Dadadadadaa. Blejačka serija skroz. :D

6. ja sam odvalila za dexterom, mislim da sam pisala ovde al nisam sigurna.
    six feet under mi je bila dosadna. šta znam, neko kaže da ima neki šmek, meni je bila prespora i pretenciozna.
    probaj, pogledaj, pa vidi sam.

7. е сад сам хтео Декстера да напишем ако ми веруеш :)) луд је чкоде, и добра је серија стварно, ние она класика жандарско криминална, баш има добру чупри.

Антураж је супер лаганица, врх серија, начи баш ти жао кад се заврши, гледајте обавезно.

8. Ja sam se smorio od Dekstera, pogledao sam do 4-5-6 sezona, valjda, nisam siguran.
    SPOILER:

Još jednu sezonu, nakon što je Rita otišla.

9. Six feet under

Odlična serija, baš mi se svidela, preporučujem :D

SPOILER:
    Kraj me razočarao malo.

10. http://www.imdb.com/title/tt0874936/
    Ide na fox crime, sasvim solidna.

Odlična serija ! Gotivan je mnogo glavni glumac.

11. ево нешто мало другачије али са сваку препоруку
    http://www.youtube.com/watch?v=DSsDA6KwmzM

12. Odlična serija ! Gotivan je mnogo glavni glumac.

U, jeste. Čudno glumi, ali dobar je!

13. Ima l' nešto fino da se gleda ovih dana za nas koji nijesmo čuli za kablovsku?

14. The walking dead opasna serija...Večeras ima u 00:15 na fox crimeu čini mi se.

Prva sezona je bila odlična,druga je jako smorila...a to na foxu,jel to treća sezona?

15. Prva sezona je bila odlična,druga je jako smorila...a to na foxu,jel to treća sezona?

Pazi, pratio sam na fox-u drugu sezonu, pa su je prekinuli, i sad kao reklama da opet počinje...E sad ne znam dal' ponovo počinju seriju ispočetka da prikazuju ili kreće treća sezona. U svakom slučaju, vredi pogledati.

16. Preporučujem komediju Moje drage komšije (Aqui no hay quien viva). Dolazi od produkcijske kuće Athena iz Španije. Serija na jedan bizaran način i prenaglašeno opisuje komšijske odnose u jednoj zgradi od 6 stanova + portirnica + tavan. Odabrani glumci su fantastični, neverovatno zanimljive face, pa i građu tela imaju, fenomenalne replike. Serija me uvek dobro opusti, pošteno nasmeje. Prve dve sezone je trajala klasično oko 45-50 min, a onda su vremenom epizode bivale sve duže, pa traju i po sat i po vremena. Ali su epizode krcate smešnim situacijama, da prosto ne primetiš da nešto gledaš toliko vremena. Pa ko nije gledao, može da proba :)

17. jebiga Nake,repriziraju

18. Je l gledao neko seriju Breaking Bad? Valja li to čemu?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.