Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. ovaj makaronac ne preza ni od cega

2. evo i ja da aminujem Person of Interest, čisto radi reda

The Blacklist k i d a, baš dugo drže nivo, neverovatan balans između one man army lika i dublje priče

3. balans između one man army lika i dublje priče

jebo te bubnjar firče opaa

4. SPOJLER braćo

kako bih volia da se u sledećoj epizodu WW-a poruši teorija da je MIB = William, počeli su da forsiraju tu teoriju dosta u zadnje vreme čak je neke budale i potvrđuju iako ima dosta stavki koje joj ne idu u prilog a ovi ih zanemaruju. bukvalno su uništili subreddit sa tim

5. Fargo S01 na RTS 1. Lepo, lepo.

6. valja li The Young Pope?

7. Valja li Stranger Things?

8. гејм оф тронс, каква је?

9. е, почели на првој плус да пуштају лост од синоћ/прексиноћ.

10. to u bosni ima 5-6 godina puštali

11. bolji serijski program imamo u bosni hahaha

12. E, odlično, već godinama imam želju da pogledam Lost. Možete li mi samo reći u koliko sati ide, da znam kako da naštelujem raspored.

13. Sinoć sam video da je oko 1 uveče išlo, rekao bih druga epizoda. Možda čak i prva, nisam uhvatio početak. To je verovatno bila repriza, evo sad vidim u najavi programa da ide i u 18:30.

Ja bih stvarno pogledao opet, nego mi je spor ritam na tv-u, epizoda dnevno.

14. Jel lost bese imao neki preprebedan kraj?

15. I meni se nešto čini da je bio bedan kraj, sećam se kroz maglu završne scene.

16. moglo bi se reći nedovršen, u rebusu, mističan, al kakvim mađijama su nafilovali zadnje dve sezone, kapiram da nije ni moglo drugačije

17. Jel u Lostu Mira Furlan ili u Voking ded?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.