Serije - preporuke, kritike, diskusija

1. celtic jel bolja od westworlda ili od taboo?

2. Posebna je, pogledaj pilot i onda ćeš vidjeti. FX najjači, HBO гоwио.

3. odgledao donovana 1 sezonu, ok virtuelno pivo za sve drugare koji su preporucili

:**

4. Čim stigneš, nastavi 2. sezonu, jer se tad preLJepo razvija.

5. Istina ovo sto seltik kaze, druga sezona brutalna a miki car dolazi do izrazaja bas.

6. Da, Džon Vojt je ćaća, đed i praNđed!

7. Шта да ти кажем, волим црнкиње ахахах

Objasnio je, odlicni su svi, samo mi je ova njegova zena nesto antipaticna, u neki trenucima izgleda kao da mu je keva

8. Tek ce da ti bude antipaticna xd
    Ako mislis na rejovu zenu

9. Sleepy Hollow završila S04, ok, ali puno dosadnije i mirnije nego prethodne 3. sezone.

10. Da, da, na njegovu zenu, prvo ruzna mi je i izgleda matorije od njega, drugo samo nesto smara..poceo sam gudru ovaj drugu :>

11. Ok, cutim, necu da spojlujem.

12. Rick and Morty jebe, oplako sam.

13. LEGION - za sve koji serije gledaju urađeni... al' oprezno.

14. Gleda li ko Kvorija?

15. Gleda, šta oš?

EDIT: Odlična glavica, doklen si doguro?

16. el gledo neko prison break novi lici li cemu

17. Možda je Rađ gledao, ipak su tu braća u pitanju

18. Nisam jos krenuo, koju ocenu po tebi zasluzuje? Ishvalise mi i Banshee, ne znam sta bih pre

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.