Prijava

Da citiram jednog filozofa:

Feministkinje (žene), mršte u kuhinju!

Eh, sad i šporeti imaju wi-fi konekciju.

Da se razumemo blagi sam protivnik feminizma iz razloga jer ga smatram paravanom za rasturanje porodice i sistematsko rasturanje nekih društvenih vrednosti. Ali sam pobornik teze da žene ni u kom pogledu nisu niža bića od muškaraca... Sem možda fizičke sposobnosti (mada i to se polako ujednačava),muškarci po meni nemaju niti jednu više prednost nad ženom,najgore mi je kad pročitam neke komentare poput "muškarci su superiorniji u svakom pogledu od fizičkog do psihičkog", to je po meni jedna najobičnija nebuloza i smatram da bi ženski doprinos svetu bio mnogo veći da su ranije počele borbu za svoja prava, jer dovoljno je reći da do pre 50 godina u pojedinim državama žene nisu imali nikakvo pravo. I dan danas u Srbiji vlada (pogotovo na Jugu) jedan sistem gde na primer u kući imaš muško i žensko dete,automatski računaš muško dete će naslediti sve,školovaćeš ga zaposliti što bolje i izvešćeš ga na put, dok žensko dete nazivaš "tudja kuća" i puštaš niz vodu jer je ona žensko treba da se uda i da ide iz kuće!

Vodio sam mali milion rasprava sa ljudima sa tom filozofijom i pokušavao da im dočaram da je dete dete,bez obzira na pol, ali jednostavno to je usadjeno u našem društvu i ne vredi!

KU-PUJMO DILDO-E!

Нина, ти имаш маџора, немој да бацаш паре.

Nisam pametan da bih vodio sad neku raspravu na ovoj temi, nisam ni upućen, ali zato mi je veliki i ukrućen!

I nogar od stola ti moze fino pomoci.

Nisam pametan da bih vodio sad neku raspravu na ovoj temi, nisam ni upućen, ali zato mi je veliki i ukrućen!

ahahahahahhahahahahaa

Samo budala može bit protiv feminizma. Ja bi sve žene stavio za predsednike a i više. Zamislite to, žene VAS muvaju i žene VAMA plaćaju kad vas izvode u grad, milina.

generalno, ljudi su govna.

Pa, ima toga i sad. Ja se buđavo osećam kad neko insistira da plati, a volim da čašćavam kad imam ščim. Valjda sam lezbejka...

Evo, juče ja pričam sa djevojkom koja je završila master, ima još diplomski, zaposlena je. I pitam ja nju da li bi mogla ona sada, kad je završila fakultet, da bude sa nekim ko je recimo zanatlija. I odgovor je, nećete nikada pogoditi, kao iz topa, ne.

A zašto je to, reći ćete vi meni, drugačije od recimo braka gdje je muškarac arhitekta a žena domaćica, ili gimnazijalka bez fakulteta?

Gdje je tu jednakost polova!? Mi možemo da trpimo vas žene kakve god da ste, a vi bi da birate? Pa to je čist bezobrazluk.

A zašto je to, reći ćete vi meni, drugačije od recimo braka gdje je muškarac arhitekta a žena domaćica, ili gimnazijalka bez fakulteta?

meni nije to bitno keve mi. ljoobaw je bitna bweeeeee

Dube, to i ovo što Mešja pomenu je tako jer je kod nas društveno prihvaćeno da žene budu sponozoruše, da im sve neko drugi plaća, da se dobro udaju i ostala sranja. Ne verujem u biološke osnove za tako nešto, to je do čoveka. (ženskog ili muškog roda) Dobar čovek je za mene genije, džabe fakultet ako je neko rđa i ima zatucana razmišljanja.

Celte, je l možemo mi žene feministkinje da igramo ping-pong na tvome čelu? pozzz

Kleopatrina podsvesti, čemu nas feminizam uči rekla sam na 9-oj strani.

ja znam za slučaj komšija gde je muž rmbačio ko konjina i pored redovnog posla imao dodatni, a žena nije ništa radila, mada nije volela da je neko oslovljava sa ''domaćica''...uglavnom ne znam dal je u 50 godina nakupila 3-4 godine radnog staža....uglavnom kad je došlo do razvoda podelili su sve na pola-pola jer su stekli sve zajedno u braku