U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmt3lj76rP1qedgzco1_500.jpg
Da citiram jednog filozofa:
Eh, sad i šporeti imaju wi-fi konekciju.
Da se razumemo blagi sam protivnik feminizma iz razloga jer ga smatram paravanom za rasturanje porodice i sistematsko rasturanje nekih društvenih vrednosti. Ali sam pobornik teze da žene ni u kom pogledu nisu niža bića od muškaraca... Sem možda fizičke sposobnosti (mada i to se polako ujednačava),muškarci po meni nemaju niti jednu više prednost nad ženom,najgore mi je kad pročitam neke komentare poput "muškarci su superiorniji u svakom pogledu od fizičkog do psihičkog", to je po meni jedna najobičnija nebuloza i smatram da bi ženski doprinos svetu bio mnogo veći da su ranije počele borbu za svoja prava, jer dovoljno je reći da do pre 50 godina u pojedinim državama žene nisu imali nikakvo pravo. I dan danas u Srbiji vlada (pogotovo na Jugu) jedan sistem gde na primer u kući imaš muško i žensko dete,automatski računaš muško dete će naslediti sve,školovaćeš ga zaposliti što bolje i izvešćeš ga na put, dok žensko dete nazivaš "tudja kuća" i puštaš niz vodu jer je ona žensko treba da se uda i da ide iz kuće!
Vodio sam mali milion rasprava sa ljudima sa tom filozofijom i pokušavao da im dočaram da je dete dete,bez obzira na pol, ali jednostavno to je usadjeno u našem društvu i ne vredi!
KU-PUJMO DILDO-E!
Нина, ти имаш маџора, немој да бацаш паре.
Nisam pametan da bih vodio sad neku raspravu na ovoj temi, nisam ni upućen, ali zato mi je veliki i ukrućen!
I nogar od stola ti moze fino pomoci.
ahahahahahhahahahahaa
Samo budala može bit protiv feminizma. Ja bi sve žene stavio za predsednike a i više. Zamislite to, žene VAS muvaju i žene VAMA plaćaju kad vas izvode u grad, milina.
generalno, ljudi su govna.
Pa, ima toga i sad. Ja se buđavo osećam kad neko insistira da plati, a volim da čašćavam kad imam ščim. Valjda sam lezbejka...
Evo, juče ja pričam sa djevojkom koja je završila master, ima još diplomski, zaposlena je. I pitam ja nju da li bi mogla ona sada, kad je završila fakultet, da bude sa nekim ko je recimo zanatlija. I odgovor je, nećete nikada pogoditi, kao iz topa, ne.
A zašto je to, reći ćete vi meni, drugačije od recimo braka gdje je muškarac arhitekta a žena domaćica, ili gimnazijalka bez fakulteta?
Gdje je tu jednakost polova!? Mi možemo da trpimo vas žene kakve god da ste, a vi bi da birate? Pa to je čist bezobrazluk.
meni nije to bitno keve mi. ljoobaw je bitna bweeeeee
Dube, to i ovo što Mešja pomenu je tako jer je kod nas društveno prihvaćeno da žene budu sponozoruše, da im sve neko drugi plaća, da se dobro udaju i ostala sranja. Ne verujem u biološke osnove za tako nešto, to je do čoveka. (ženskog ili muškog roda) Dobar čovek je za mene genije, džabe fakultet ako je neko rđa i ima zatucana razmišljanja.
Celte, je l možemo mi žene feministkinje da igramo ping-pong na tvome čelu? pozzz
Kleopatrina podsvesti, čemu nas feminizam uči rekla sam na 9-oj strani.
ja znam za slučaj komšija gde je muž rmbačio ko konjina i pored redovnog posla imao dodatni, a žena nije ništa radila, mada nije volela da je neko oslovljava sa ''domaćica''...uglavnom ne znam dal je u 50 godina nakupila 3-4 godine radnog staža....uglavnom kad je došlo do razvoda podelili su sve na pola-pola jer su stekli sve zajedno u braku