Prijava

I do not understand what you're all here argues, when it is clear that we are all in deep shit and it 'were men, women, or something else. Here are all caught in the same things, men are captured for mining and construction, women are captured, cooking, ironing, child bearing, and no one grabs what's really important, and that is respect for each other, and then there is no inequality.
Some users complain that women are easier to get a job because they have tits and ass. So women are not to blame, but the men who allow women to manipulate them that way.
Some women complain that they can not all achieve, to work and to keep their children. Well, sister, it's your fault alone in your house, there is no agreement about the division of responsibilities.

Totally sis.

Ne razumem o čemu vi svi ovde polemišete, kada je jasno da smo svi u velikim govnima pa da l´ bili muškarci, žene ili nešto treće. Ovde se svi hvataju za iste stvari, muškarci se hvataju za rudnike i građevinu, žene se hvataju za kuvanje, peglanje, rađanje, a niko se ne hvata za ono što je stvarno bitno, a to je međusobno poštovanje, i onda nema ni neravnopravnosti.
Neki kukaju kako žene lakše dobijaju posao zato što imaju sise i dupe. Pa nisu žene za to krive, već muškarci koji dozvoljavaju da žene manipulišu njima na taj način.
Neke žene se žale kako ne mogu sve da postignu, da rade i da čuvaju decu. Pa sestro, sama si kriva što u vašoj kući ne postoji dogovor oko podele obaveza.

Totalno si u pravu,ali jbg....kada te isprovocira neka likuša i bivaš vođen besom dolaziš do pogrešnog i subjektivnog rasuda,hvala na paspemaćivanju....:)

Polemiše se o potrebi "intelektualki" za većim pravima i borbi protiv njihove "neshvaćenosti". Odosmo svi u oftopik.

То луксе, види се шта је човјек са села, ја бих волио и да мушкарци иду на кување а и жене на одбрану и заштиту олоолололо :)
То би била готива од школе :)

BRAVO! Treba oba pola da se spremaju za sve situacije. Ko zna šta može da se desi, ne daj bože nešto loše, pa otac mora da preuzme ulogu majke ili obrnuto. A i treba da svako zna da se odbrani, kondicija i malo strateške pripreme može samo da pomogne bez obzira na pol.

Ja mislim da je tu glavni problem prezentacija. Znate ono, neka zemlja je kao bila pod drugom, a imala je sopstvenu autonomiju i malte ne je živela po svojim pravilima. Ali ipak dignu bunu jer na papiru ne piše tako. Mora da bude priznato i na papiru. Recimo, kul je kada žena radi neke poslove tipične za muškarce, ali nije kul kada muškarac radi nešto tipično za žene. Onda uvreda je kada se kaže da si devojčica, a nije kada se kaže da si muško. Zato se i te lujke trude da budu kao muškarci. Mislim da je poenta da se oba pola uče međusobnom razumevanju. Ne kaže se džaba ''bračni drugovi''. To treba i da budu drugovi, prijatelji, a ne dve jedinke koje su tu samo da raspravljaju o seksu, deci i nedostatku romantike kao današnji fićfirići. Treba da dele muku. Žena je jednostavno takva kakva je i muškarac je takav kakav je. Uvek može nešto da se iskombinuje. Elem, poenta je da se međusobno svi poštujemo, planiramo porodice, zajebavamo se zajedno po kući, smejemo se svojim manama, volemo se, a ne da seremo i napadamo se ko je gde bolji. U principu kad te muka natera možeš i te kako sve da savladaš, bio muško ili žensko, samo možda imaš drugačiji pristup problemu od nekog drugog. Ali, svi smo sposobni i treba da radimo maksimalno na sebi, i neće biti nikakve potrebe za feminizmom i sranjima. Radom na sebi i dobrim obavljanjem svog posla ćeš osigurati sebi poštovanje zajednice, bio muško ili žensko.

sve se to parom može završiti.

sve se to parom može završiti.

+1000

e sečem vene na ovu temu

Nemoj, sugrađanko, šta ćemo bez tebe. :)

Сморена кобјаснила реално

CELT NA OVOJ TEMI = PLAC BEBE ISUSA +++++
KURVA, DA STANE NE ZNA

Kлеопатрина подсвест

na temi feminizam,neprocenjivo!

Хтео сам да напишем један озбиљан пост на овој теми, али сам одустао, јебига нема сврхе.

Поента би била да жене морају да буду једнаке, и заправо јесу једнаке, али и да феминизам тренутно представља и јесте просеравање недојебаних габора.

Мрзи ме да образлажем.

meni sve nešto deluje kao da su ti koje feminizam toliko frustrira glave koje ne dobijaju pičke ni od tih nedojebanih gaborki lolek

Не знам зашто би икога фрустрирао феминизам.

Feminizam treba ukinuti i pokrenuti neki drugi pravac. Npr, blajvatorizam, pa nek se zalažu za tako nešto.

Frojd je to lepo objasnio. Kod femistkinja je prisutan nerazrešen elektra-kompleks ili penis-zavist, dakle zavide od malih nogu dečacima što imaju nešto što one nemaju i osuđuju majku za svoje "kastrirano stanje". Kod normalnih osoba razvoj dalje teče ovako: ćera koja je prvo volela više majku kao izvor hrane i ljubavi, počinje da se približava ocu (kasnije drugim muškarcima) da bi nesvesno mogla da deli sa njim tu moć koju on ima (a koju predstavlja penis), međutim, pošto se plaši da će izgubiti ljubav majke, ona se poistovećuje sa njom, počinje da se ponaša kao žena i da tako doživljava stvari i razvija se normalno, dakle kao žena. E kod feministkinja u tom periodu (4-5) godina se desi nešto što ne bi trebalo zbog čega se ne razviju psihički kako bi trebalo. Frojd je inače bio na jakom udaru feminističkog pokreta zbog ovoga, jer jbg istina boli...

bože gospode koliko lupate,pa to nije istina na ovom svetu što kažu.
gotovo svi pričate o nekom iskarikiranom feminizmu i kao da je većinu strah da vam neko ne ukrade i zgromi femili džuls,pa se pljuvanjem kanda to prevazilazi.dajte ljudi malo se uputite u materiju,pa onda pričajte sa toliko ubedjenosti.i inače,frojd je odavno prevazidjen,ako ništa dopunjavan,nije svaka tašna damica,a kišobran draškalo.

Што се односа у кући тиче, нормално је да би требало да отац и мајка подједнако учествују у одгајању детета. Или онај који је незапослен.