Prijava

A i ne pričamo ovde o 'normalnim' ženama nego o feministkinjama čini mi se. Ispravite me ako grešim, nisam čitao prethodne postove.

Pa dobro, nisam mislio na rađanje naravno.

Poenta je što svaka žena, ako u toku svog života rodi troje dece, oko njih utroši oko petnaest godina posla, koji je u pizdu materinu odgovorniji od posla rudara ili bageriste ili kopača rovova. To ide na uštrb njene karijere i društvenog života, a posao koji radi žena odgajajući decu (a koji joj se uopšte ne plaća) od najvećeg je značaja za ljudski rod. Mogli bi i muškarci to da rade, da gaje decu, al eto neće, ne leži im. Zato mislim da je potrebna pozitivna diskriminacija, gde bi se ženama nadoknađivalo ono što propuste na ličnom planu gajeći buduće korisne članove društva, bageriste i rudare. A ne da je nakon svega šalješ u kuhinju da ti sprema ručak.

A i ne pričamo ovde o 'normalnim' ženama nego o feministkinjama čini mi se. Ispravite me ako grešim, nisam čitao prethodne postove

ahhahahahahha ahhahhahha hahahha ha
suza Če mi podŽe :'D

Valdemare nećeš jebati, džabe se ucuruješ ženskama!

Valdemare nećeš jebati, džabe se ucuruješ ženskama!

Aaaa, ucuruješ... Koi vam je kurac, sve vam je jebanje... Samo me nervirate vi mačo mačori sa osamnaes plusminus dve godine.

Au kakva laž....tvrdim da je ženama potrebnija kurčina nego nama pička. Videćeš kad se oženiš pa kad žena počne da te smara da je jebeš, a tebi nije do života. A ako joj ne daš, ne brini naće ona negde u okolini drugu kurčinu..

Grešiš, sinak. Mislim, grešiš.

Ne grešim, ti grešiš tetko, opaaaa

хахаха

реално, жене само о томе мисле, али само о томе буквално. е сад што то не раде стално, то је већ друго.

Ne grešim, ti grešiš tetko, opaaaa

Nisam ti ja tetka. Da si rekao ujna, pa nekako...

Samo me nervirate vi mačo mačori

Zašto osećam ironiju u ovom delu rečenice, kad joj tu uopšte nije mesto!

Davide vidim da znaš o čemu pričaš, de im pojasni malo da su žene pohlepnije na kurac nego mi na pičku bar 25%

meni ne deluje tako, ipak na svetu imaš mnogo više adekvatnih falusoidnih objekata nego rupa u koje bi bezbedno smestio karu lolo

њихова жеља да буду жељене је једна од јачих на овоме свету. јбг, природно све.

meni ne deluje tako, ipak na svetu imaš mnogo više adekvatnih falusoidnih objekata nego rupa u koje bi bezbedno smestio karu lolo

ahhahahahahha ahhahhahha hahahha ha
suza Če mi podŽe :'D

Dafak, šta sam sad rekao lolo.

Samo me nervirate vi mačo mačori sa osamnaes plusminus dve godine.

Nisam mačo lolo, daleko od toga. Samo ne gotivim feministkinje. Kao što ne gotivim ni mačiste(?).

ahhahahahahha ahhahhahha hahahha ha
suza Če mi podŽe :'D

smeješ se,jer ne znaš šta hoćeš da kažeš,argumentuj nešto,nemoj se samo ceriti kao poludela....

Inace, ovaj gore nije moj dupli lololo.

Сад сам се сетио да сам учио овај феминизам на факсу, само што су мало више спомињали гвожђе.

Inace, ovaj gore nije moj dupli lololo.

lolololo....

tvrdim da je ženama potrebnija kurčina nego nama pička. Videćeš kad se oženiš pa kad žena počne da te smara da je jebeš, a tebi nije do života. A ako joj ne daš, ne brini naće ona negde u okolini drugu kurčinu..

Upravo zbog toga su iznad muških. Broj muških koji bi pristali na poziv na seks od strane nepoznate ženske je obrnuto srazmeran broju ženskih koji bi pristali na poziv na seks od strane nepoznatog muškarca.
U suštini, ako joj se jebe, velike šanse su da će se jebati, ali ako se tebi jebe treba da budeš srećnik da imaš rezervu ili dobru kintu. Ona će lako naći dildo i neće je biti blam da ga koristi, a ti nabavi kuvanu džigericu i jebi radijator, ako te nije blam.

Ne razumem o čemu vi svi ovde polemišete, kada je jasno da smo svi u velikim govnima pa da l´ bili muškarci, žene ili nešto treće. Ovde se svi hvataju za iste stvari, muškarci se hvataju za rudnike i građevinu, žene se hvataju za kuvanje, peglanje, rađanje, a niko se ne hvata za ono što je stvarno bitno, a to je međusobno poštovanje, i onda nema ni neravnopravnosti.
Neki kukaju kako žene lakše dobijaju posao zato što imaju sise i dupe. Pa nisu žene za to krive, već muškarci koji dozvoljavaju da žene manipulišu njima na taj način.
Neke žene se žale kako ne mogu sve da postignu, da rade i da čuvaju decu. Pa sestro, sama si kriva što u vašoj kući ne postoji dogovor oko podele obaveza.