Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja se baš prisećam kako je bilo dobro dok je Tito bio živ! ;-))
Ono kada smo svi spavali u parkovima pokriveni samo crvenim pionirskim maramčetom i išli svake godine dva puta po 3 nedelje na more?
Ja tda nisam ni išo kući..svi smo imali po jednu klupu, a tata i mama 2!
Sećaš se akcije "Imaš klupu, vrati ljulju"?
Sećam se jednog koji je vratio stan, zato što je u međuvremenu sazidao kuću...ćaletov kolega jedan.
To tada bilo normalno...
Ma to oni zaluđenici....
Negde osamdesetih akcija " Milion televizora, u svakoj kući radio". Jbg, najava velikog ispiranja mozgova, zatim veliki uvoz televizora, jeftino i na rate, "dogadjanje naroda" i eto rata očas posla.
Imaš kuću, vrati stan...
Par-nepar vožnja...
Tačkice?
Тике тике тачке нема више враћке, тражим пола екстазе у брду повраћке кекекееккеке
десте маторци? (натнат искључена из овог маторци)
Što? Jel zato što sam matorka?
Ja se baš prisećam kako su šverceri osamdestreće švercovali sirovu kafu iz Austrije i Nemačke u džakovima praška za veš, a moja majka u malom koferu meni nosi komodor 64 (onog debeljka sivog, ali budženog sa reset tasterom). Tad bilo zabranjeno uvoziti kompjutere u SFRJ, komodora imao samo sin šefa carine, a na granici pitaju moju majku šta ima u koferčetu i ona mrtva-ladna kaže "kompjuter". Carinik se nasmeje, zavrti glavom u fazonu "A, budaleeee" i ode...
Ja tako dobio svoj prvi komp...
Екекекекеке чекао сам ово, не, не зато што си маторка, него зато што си к'о пуце! ХААХААХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАА :Д
Super priča, Bruce. A sećam se kakve su zvuke ispuštale igrice sa Komodora, sve nešto kao svetleći mačevi iz Blejkove sedmorke :)))))
------
A pacove, ala sam ti naletela na volej :)))
Komodor bio babaroga, ovi današnji računari ne mogu mu ni prići...
Морао сам, досадно ми -_-
Ne pisem sa svog racunara, ovde nemam srpsku tastaturu, necete mi zameriti.
Secam se da 80-tih u Jugi nisi mogao da kupis nutelu, samo eurokrem, jer smo za eurokrem imali fransizu, pa zbog zastite proizvoda na nasem trzistu nutele nije bilo. Mislim, nije je bilo u Centroslavijinim prodavnicama u kojima su se gotovo svi i snabdevali. Nutelu sam prvi put probala 85. godine u Rijeci, jer je strina donela dve tegle iz Trsta.
Uvek si na četiri klika od instalacije srpske tastature...
Jebeš nutelu, ja to do danas nisam probao. I neću.
Domace vaspitanje mi ne dopusta da bilo sta instaliram na tudjem racunaru. :-)
A za nutelu mislim da propustas, to je jedna od mojih velikih slabosti, no svako zna sta mu najbolje prija.
SREĆAN NAM DAN MLADOSTI ♥♥♥